tiistai 6. syyskuuta 2016

Hääviikko - sunnuntai, maanantai ja tiistai

Hääviikko on viimein käynnistynyt! Olin koko hääjärjestelyiden ajan yrittänyt pelata niin, että mahdollisimman paljon tulisi tehtyä ennen hääviikkoa, ettei tarvitsisi nyt stressaa ja panikoida. No ei tarvitse panikoida, vaikka jotain hommia tänne jäikin.

Sunnuntaina värkkäiltiin vieraslahjahilloja. Pete halusi keittää meidän omenapuusta hilloa, ja mä ehdotin että annetaan se lahjoiksi, koska en itse syö omenahilloa ollenkaan, ja tiedän että meillä se ainakin jäisi käyttämättä. Aloitettiin hilloprojekti yhdessä, mutta mä sen lopulta viimeistelin, kun Peten piti mennä pihalle remppahommiin.
Illalla katseltiin leffaa ja rentouduttiin.

Eilen aloitin päiväni kampaajan penkissä. Pistettiin tyvikasvu piiloon, päivitettiin violetit raidat ajan tasalle ja värjättiin päällimmäisistä, haalistuneimmista hiuksista myös pituudet. Sen jälkeen suunnattiin viimeiselle tanssitunnille, mikä valitettavasti meni vähän pieleen Peten juilivan alaselän takia. 1500kg betonihommia kottikärryillä vissiin vähän tuntui... Mun kampaajalla ollessa Pete oli käynyt noutamassa meidän muratit, joista tein vielä pöytäasetelmia. Illalla äiti kävi kylässä, minkä jälkeen viimeistelin vielä toisetkin pöytäasetelmat. Sen jälkeen sauanottiin ja katsottiin elokuvia :)

Tänään ohjelmassa olisi hieronta, hääauton katsastus, rautakaupassa ja Sinellissä käynti ja hillopurkkien koristelua. Ja ehkä vähän leffaa :)

1 kommentti:

  1. Nää on kyllä ihanat! Mitä jos tulisinkin teidän juhliin ja jättäisin omat välistä? :D

    VastaaPoista