maanantai 26. syyskuuta 2016

Hääpäivä, osa 1: Hotellilla

Tänään aloitetaan hääpäivän läpikäynti! Käyn pikaisesti läpi myös itse hääviikkoa, ja ajattelin edetä ajallisessa järjestyksessä, sillä se on helpointa ja loogisinta. :)

Hääviikon maanantain ja tiistain kävinkin jo läpi. Keskiviikkona hoidettiin ensimmäiseksi aamulla juhlapaikan avaimien haku sekä vieraslahja-macaronsien nouto. Kävimmä äidillä päiväkahvilla ja lähdimme noutamaan Peten pukua. Sen jälkeen noudimme Jemman ja saimme kyydin heille, jossa mulle tehtiin hääkynnet ja käytiin läpi viimeisiä juttuja.

Torstaina käytettiin selkäkipuinen Justiin eläinlääkärissä, mutta muuten ohjelmassa oli ainoastaan asioiden ajamista paikasta toiseen. Viimeiset hääkoristeet Jemmalle,paita silitettäväksi anopille, värjätyt kengät kaverille ja hoito-ohjeet aviomiehelle. Sitten kotiin leffan pariin.

Perjantaina lähdettiin päivällä kylille mukana viimeiset tavarat. Käytiin kirjautumassa sisään minun ja kaason hotellihuoneeseen Glo Hotel Artissa ja sen jälkeen hoidettiin vielä muutama juokseva asia. Illalla kävimme kaaso-bestman-puolisot-porukan kanssa syömässä pitkän kaavan mukaan, meidän piikkiin tietenkin. Tämä toimi samalla etukäteiskiitoksena seuraavan päivän panoksesta. Viini virtasi, ja siitä päästäänkin sitten meidän häiden huvittavimpaan osaan:

Hääpäivän aamu

Hääpäivän yönä heräilin aivan järkyttävään päänsärkyyn, joka ei vedenjuonnista huolimatta hävinnyt aamuun mennessä. Olo oli aivan jäätävä, ja tajusin saman tien mistä se johtui: liiasta viinistä ja liian vähästä vedestä. Mä en ikinä yleensä kärsi krapulasta, mutta nyt taisi pieni jännitys alitajunnassa aiheuttaa sen että viiniä tuli juotua liian paljon ja vettä liian vähän. Nukuttiin melko pitkään, mä kirosin sitä että särkylääkkeet unohtui kotiin. Puoli yhdeksän aikaan Jemma selviytyi muistaakseni ylös ja lähti tunnollisenä kaasona hakemaan äidin työpaikalta särkylääkettä. Tässä vaiheessa meikän olo muuttui niin huonoksi, että kävin hiukan morjenstamassa posliiniastiaa. Sitten takaisin sänkyyn. kaason saapuessa otin vähän särkylääkettä ja pistin silmät kiinni siksi aikaa kun Jemma lähti suihkuun ja laittautumaan. Hiukan ennen kymmentä tokenin vähän, otin hiukan lisää särkylääkettä ja suuntasin suihkuun. Kymmeneltä istuin penkkiin kaason laitettavaksi. Elämä alkoi voittaa.

Hiuksien laitossa meillä meni muistaakseni melkein puolitoista tuntia, ohimorulla onnistui ykkösellä aivan täydellisesti, ja kampauksesta tuli muutenkin ihan täydellinen! Sen jälkeen meikki, joka sekin onnistui hyvin, vaikka tuntuikin oudolta katsoa eri asennossa meneviä rajauksia, mitkä teen itse. :D

Kun kaikki oli valmista, alkoikin olemaan jo hiukan kiire ja hilpaisimme tavaroiden kanssa pakettiautolle ja siitä juhlapaikalle, jonne saavuimme tyylikkäästi 10 minuttiia myöhässä aikataulusta...

Ensimmäinen vinkki: Etenkään jos sinulla on taipumusta krapulaan (mulla ei ole) älä juo edellisenä iltana. 

Meidän tyylikäs huone. Glo:n ilves lähti mukaan :)

Ensimmäinen asia aamulla minkä näin <3Tukka kuivattuna.

Meikki vielä hiukan kesken. En olisi saanut kuvata :) 

Juhlapaikalla vielä hiukan pöllämystyneenä :D 
Seuraavassa postauksessa vuorossa Juhlapaikan laitto :) 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti