tiistai 9. elokuuta 2016

Ensi kuussa naimisiin: to do -listan päivitystä

Me mennään  naimisiin ensi kuussa. Ihan järjetöntä. Aika on tänä kesänä mennyt nopeammin kuin ikinä, ja pieniä stressin oireita on jo ilmaantunut. Lähinnä toki tuo työstressi painaa, mutta samalla nämä tekemättömät asiat ovat vaivanneet.

Siksi tekikin hyvää ottaa asiaksi katsoa to do -listaa, sillä sehän näyttää yllättävän hyvältä. Melkein kaikki tekemättä olevat asiat on joko työn alla, jonkun muun heiniä tai tehtävä vasta hääviikolla.

Eniten odotan nyt tältä viikolta koekampausta ja meikkiä, jotka on lauantaina (tai sitten mulla on polttarit, who knows :D ). Saan sitä varten tällä viikolla mun hiuskoristeen ja mun pidennyshiuksetkin on valmiina odottamassa. Peten sormuksen vein tuunattavaksi eilen, mutten vielä malttanut jättää omaa kihlasormustani huollettavaksi. Vien sen vasta parin viikon päästä. Peten asu on vielä totaalisen auki, mutta luotan siihen että bestmanit hoitaa hänelle jotain päälle pantavaa. Samalla hoituu heidänkin asut, eli ne menee kategoriaan joku muu hoitaa.
Yksi suurin huutomerkki alitajunnassa on Jemma-kaason mekon jatkaminen. Siinä on kaavat valmiina, ja proto on sovitettu, eli pitäisi vaan alkaa kasaamaan. Laskeskelin että ehkä ensi viikolla pääsisin sen kimppuun.

Mun ryhtiprojekti on myös työn alla, mulla on  nimittäin varattuna nyt kerta viikkoon hieronta ennen häitä. Huomenna varmistuu mun kasvohoitojen ajat. Muuta humputusta en sitten olekaan itselleni ajatellut. Olen kalpea ja ylpeä siitä :)

Koristelut on ihan hyvällä mallilla. Tänään tilasin häiden kukat (murattia :D ) ja enää puuttuu sitten hääviikolla kerättävät tarvikkeet. Pöytäasetelmat päästään viimeistelemään silloin. Jouluvalot tulee ystävältäni, jonka varastosta löytyy varmaan kaikki tarvittava. Menen siellä käymään tämän kuun lopussa, niin hoituu nekin sitten kerralla. Juomapisteelle olisi tarkoitus laittaa pari opaskylttiä, Ikeasta hakea yksi kehys jotta Jemma pääsee tekemään pöytäjärjestystä esille, auton perään laitettava kolina pitää kasata ja lisäksi pitää kehittää auton perään laitettava "Just Married" -kyltti, joskin jokainen varmaan arvaa ettei se ole meillä se perinteisin :)

Viime viikolla tilasin meille vielä terveiset hääparille kortteja, koska tuli sellainen olo että ne pitää olla. Niihin pitänee hankkia jotkut kynät.

Onhan tässä siis jotain pientä vielä :D

kuva


6 kommenttia:

 1. Ihana idea nuo kortit! En ookkaa aikasemmin tollasia nähny :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä näin hääryhmässä jollain ja aattelin ensin et pläh turhaa, mut sitten keksin et tää korvaa vähän niinkuin vieraskirjan vapaan sanan :)

   Poista
 2. Tigeristä saa mustia tusseja tosi halvalla! Vink vink!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jahans, sinne taas sit joskus kun ehtii :D

   Poista
 3. Ihanat kortit! Niitä on varmasti kiva lueskella häiden jälkeen. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo ajattelin että kun meille ei tule kirjamaista vieraskirjaa niin nämä korvaa mukavasti sen "vapaan sanan" :)

   Poista