torstai 28. heinäkuuta 2016

Polttarit!

Polttarit, tuo ihanan kutkuttava asia, joka ei koskaan koita, ainakaan jos minulta kysytään. Allekirjoittaneella on ollut hiukan vähissä nämä vapaat viikonloput, ja joka kerta kun on ollut pienikin mahdollisuus sellaiseen olen ollut varma että nyt! Nyt ne on! No ei ole ollut ei.

Nyt alkaa viikonloput käymään vähiin, ja spekuloin muutamaa vaihtoehtoa. Olin ihan 100% varma, että ne olisi ollut nyt viime viikonloppuna. Epäilin myös, että ne olisi voinut olla 16pv. Ei ollut. Onko ne nyt? Onko ne kun mulla on synttäriviikonloppu ensi viikolla? Kuvittelen saavani vihjeitä joka puolelta, ja sen jälkeen uuden vihjeen toisaalta ja olen aivan pihalla. Malttaminen ei ole koskaan ollut hyveeni, ja olenkin joka lauantai odottanut innoissani tuleeko mulle pian lähtö. Viime lauantaina heräsin ennen kahdeksaa ja puin päälleni, etten olisi puolialasti kun noutajat tulevat. Menin lopulta takaisin nukkumaan ja heräsin 8 kertaa siihen että NYT! No ei.

Tänä viikonloppuna lähdetään Peten kanssa hakemaan meille uutta autoa tampereelta. Piti kovaan ääneen Facebookissa kailottaa kaasolle ja mun työntekijälle Annille, että lähdemme kahdeksalta, etten tuhoa suunnitelmia, jos niitä on tehty tälle viikonlopulle. Toisaalta äiti lähtee matkoille (olen varma, että äiti on pestatty koirien hoitajaksi siltä varalta ettei Pete ole kotona) ja kaaso lähti Turkuun. Mutta mitäs jos mua nyt vedätetään?

Peten polttarit oli 16.7. Pomo oli buukannut hänelle työmatkalle lähdön lauantaiksi. Petellä oli koko viikon kutina, että olisiko, ja testailikin mua monta kertaa, mutta vedin roolini kuulemma hyvin, koska en reagoinut mitenkään. Vasta ihan lauantaiaamuna alkoi haistamaan palaneen käryä, kun en suorittanutkaan perinteistä kiukuttetuani. Eli ihan täysillä ei mennyt läpi, mutta sain arvosanaksi silti 9,5. :D

Pitää yrittää olla pidättämättä hengitystä tässä odotellessa :)


4 kommenttia:

  1. Voi ei hahah, on sulla nyt jännät paikat käsillä! :D Muistelin omassa blogissa tossa kuukauden alussa polttareitani ja mut käytännössä juurikin revittiin alasti sieltä sängystä xD Mutta tosiaan, ei kannata pidättää henkeä - meitsinkin oli vikana mahdollisena viikonloppuna ennen häitä ;D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi ei, mulla on viikkoo ennen häitä Midnight Run, sitä ei kantsi varmaan juosta yhtään ottaneena :D

      Poista