lauantai 9. heinäkuuta 2016

Häävalssin pyörteissä

Onpas edellisestä päivityksestä vierähtänyt aikaa! Töissä on menty kellon ympäri ja nukkumisesta on jo joutunut nipistämään, eli ihan hyvä syy tähän pieneen blogihiljaisuuteen on ollut. Mutta häät lähestyy, ja niiden eteen pitää jotain tehdäkin. 

Meidän viimeisin aluevaltaus on häävalssin harjoittelu. Pete kävi jo kesäkuun puolella ensimmäisen kerran yksinään, jossa opetteli valssin perusaskeleita. Meidän yhteinen ensimmäinen tunti oli eilen, ja olin oikeasti positiivisesti yllättynyt miten hyvin meillä meni. Pete on harjoitellut yksin, ja kerran kokeiltiin yhdessä. 

Eilen reenailtiin jo omaan biisiin tanssimista, ja suunniteltiin jo hiukan koreografiaakin. Alkuun kangertelimme kummatkin vähän vaihtoaskeleissa, mutta kun lakkasimme verbaalisesti kommunikoimasta, ja annoin Peten viedä ja ohjata, homma rupesi sujumaan. Oli paljon helpompi tehdä vaihtoaskel, kun sen luki viejän liikkeistä sen sijaan että se sanottiin. 

Omat heikkoudet on varmasti se vietäväksi antautuminen, vaikka yllättävän hyvin siihen lopulta pystyin. Toinen heikkous on asento, yritän kääntää yläkroppaani helposti väärään suuntaan. Peten heikkous on varmasti se varmuuden puute, mutta sitä saa onneksi rutiinin kautta kehitettyä :) 

Parit treenit opettajan kanssa on velä jäljellä. Seuraavat treenit on vasta kuuden viikon päästä, mutta olemme ottaneet tavoitteeksi ainakin kerta viikkoon treenaamisen kotona. Viimeiset treenit on vielä sitten hääviikolla, ja silloin meidän pitäisi olla vähintään kuvan parin tasoisia parkettien partaveitsiä ;) 

Kuva

4 kommenttia:

 1. Itseäni harmittaa, ettemme treenanneet häätanssiamme yhtään. Siinähän kävi sitten niin, että valssasimme hieman epävarmasti vaan ympyrää. Mahtoi vierailla olla tylsää katsoa! :D Blogissani on muuten unelma-arvonta menossa, kannattaa käydä osallistumassa! http://elamanipaivamedarinsp.blogspot.fi/2016/07/unelma-arvonta-elamani-paiva-4-vuotta.html

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mäkään en kyllä tiedä, kuinka paljon meillä lopulta on tilaa pyörähdellä, kun ei meidän juhlapaikka ole mikään superiso. :) Mutta ehkä se sujuu.

   Käyn katsomassa :)

   Poista
 2. Sulle ois haaste mun blogissa ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jahans, kiitoksia, meen kurkkaamaan :)

   Poista