torstai 28. huhtikuuta 2016

Kutsut

Meillä on ollut kutsut valmiina nyt useamman kuukauden. Alkuperäinen suunnitelma oli laittaa kutsut vasta toukokuun puolivälissä, mutta sitten pari muuttavaa kutsuttavaa muutti suunnitelmat.
Olin pantannut kahden osoitteen kirjoittamista koska kumpikin taho haki parhaillaan uutta asuntoa. Kun selvisi että kumpikaan ei ollut vielä huhtikuun alussa irtisanoneet vanhaa asuntoaan, uskalsin kirjoittaa osoitteet kuoriin- VIRHE! Viime viikolla selvisi että toinen näistä joutuukin muuttamaan nopealla aikataululla, ja koska kaikki postimerkit ja muut oli jo laitettu niin päädyttiin kiikuttamaan kutsut postilaatikkoon lauantaina.

Nyt kutsuista iso osa on varmaan löytänyt jo perille, joten uskallan paljastaa nämä täydelliset kutsumme. Halusimme kutsuista mahdollisimman yksinkertaiset, sillä lisäinfot löytyy kaikki nettisivuilta. Kuten kuvasta huomaa, löytyy kutsusta ainoastaan meidän nimet, mitä, missä ja milloin sekä nettisivujen osoite. Strategisten laatikoiden alla on päivä, aika ja paikka sekä infosivun osoite, jotta paikalle ei eksyisi kutsumattomia vieraita.

Kutsut on toiveidemme mukaan suunnitellut Marjo Leskinen. Kertoilin kutsujen suunnitteluprosessista joulukuussa. Siitä voi käydä lukemassa lisää täältä. Tuolloin näytti suunnitelmissa olevan lähettää kutsut kesäkuussa, mutta kappas vaan miten kävi. Malttamaton mikä malttamaton :D Koettiin kummatkin hölmöksi pantata kutsuja pöytälaatikossa kun niiden perään oltiin jo kyselty. Etikettiähän tässä tuli vähän rikottua, mutta mitäs pienistä :D

Mitä tykkäätte kutsusta?


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti