lauantai 9. huhtikuuta 2016

Hääasusteet

Edellisessä postauksessä kyseltiin mun Instagramissa vilahtaneesta häälaukusta, ja tajusinkin etten ole esitellyt hääasusteitani täällä.

Siksipä nappasin viime viikonloppuna kameran käteen, mutta ehdin vasta nyt katsomaan kuvia ja jakamaan niitä kanssanne. Tästä puuttuu nyt vielä toistaiseksi hiuskoriste, koska se ei ole vielä valmis.

Häälaukku

Laukku meni omalla kohdallani pihistä-osioon, sillä en kokenut tarpeelliseksi hankkia uutta mustaa laukkua, kun se ei kuitenkaan tule kuviin mukaan vaan lähinnä asustaa pöydällä. Ostin tämän laukun jo muutama vuosi sitten äidin häitä varten tehtyyn asuun Barcelonasta Blancosta. En muista ollenkaan mikä sen hinta oli, mutta ei muistaakseni kovin paljon. Toiselta puolelta se on tuota samaa mustaa tekonahkaa, mitä niittien alla on.


Korut

Korut on Etsy-löytöjä kummatkin, 8mm plugit tuottaa aina välillä ongelmia, kun ei löydy tarpeeksi kauniita koruja. Suomessa olen törmännyt vain muovitimantteihin, jotka eivät sykähdyttäneet ollenkaan. Nämä Swarovski-plufit löysin Etsystä Jewellery FX -nimisestä kaupasta. Pete tilasi ne minulle 2013 jouluna lahjaksi. Olen harkinnut muiden väristen tilaamista myös, mutta nyt kun ei ole ollut tarve, se on jäänyt.
Kaulakoru on 60-luvulta, ja ostettu House of Pretty Parlor -nimisestä Etsy-kaupasta. Se on aivan ihana. Siinä oli kiinnitys hiuakn vääntynyt, mutta sen reikä kaivettiin auki samalla kun hoidettiin sormusasioita, eli sen kanssa ei tullut ongelmaa. Korujen isot kivet mätsää kivasti yhteen, ja kaulakorun pienet kivet taasen on vähän vaaleampaa violettia, mikä on ihan ok.


Sukkanauha

Sukkanauhan värkkäsin itse eräs kaunis päivä töissä. Poistin valmiista sukkanauhasta rusetin ja kukan, ompelin uudet rusetit tilalle, yhden teemavärisen ja yhden sinisen, sekä päälle pienen blingin. Mukaan laitoin pöllön ja pari sulkaa.


Hiuskoristeesta teen vielä oman postauksensa kun sen lopulta saan :)

4 kommenttia:

  1. Kaulakoru on todella kaunis! Tästä kokonaisuudesta saa jo hyvän käsityksen häätyylistäsi. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos <3 Ainakaan väriteema ei jää arvoitukseksi :D

      Poista