perjantai 18. maaliskuuta 2016

Naistenpäivän humputukset

Sain Insinöörin morsiamelta kutsun liittyä seuraan E. Lindroosin järjestämään naistenpäivän iltaan. Omat blingit oli sormeen toki jo hankittu, mutta mikä jottei sitä joskus voi käydä vähän tyttöjen kanssa humputtelemassa.

Oltiin ensimmäiset paikalla ja taidettiin aloittaa Pandoran pisteestä, johon jäätiin sitten hetkeksi hengailemaan ja ihmettelemään mulle huomenlahjaideoita. Peten huomenlahjahan on siis ihan hallussa jo, mutta mäkin haluan jotain. :)

Saatoin vähän ihastua näihin Pandoran itse kasattaviin rannekoruihin, ja mietinkin että jos niistä kasaisi jonkun kivan häiden teemaan sopivan korun. Löysin ihanan väriset kivet ja niihin sopivia hopeisia välikiviä oli monia erilaisia. Pidin itse enemmän noista pienemmistä kukkasista.
Pandorallahan on laajat nettisivut, johon voi kerätä oman wishlistin. Sen sitten ajattelin antaa Petelle, joka voi marssia liikkeeseen listan kanssa. :)

Postauksen kuvat on ystävällisesti minulle lainannut Insinöörin morsian, koska oma kamerani on huollossa :)


6 kommenttia:

 1. Etkö halua sulhasen miettivän sinulle huomenlahjaa? Vähän yllätystä....

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sulhasen työ on sellainen, ettei hänellä ole aikaa pyöriä kaupoissa. Se on täsmäostos kun se tehdään. Aion antaa kyllä vaihtoehtojakin :)

   Poista
 2. Hei! Kiitos huikeasta blogista! Olen pitkällä sairaslomalla ja viimeisen kolmen päivän aikana lukenut kaikki tekstisi alusta asti, piristää kummasti päiviä :)
  - Sartsa

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Wau! Se onkin aikamoinen saavutus :D Tervetuloa remmiin :)

   Poista