perjantai 25. maaliskuuta 2016

Hääpuvun sovitus

Kävin eilen sovittamassa korjauksissa olevaa pukuani. Halusin hoitaa korjaukset hyvissä ajoin, ettei tarvitse kesälle yrittää mahduttaa mitään sovituksia tms, kun se on on niin hankalaa aina.

Ehkä isoin, käyttömukavuuteen liittyvä muutostyö oli luiden vaihtaminen muovisista metallisiksi spiraaliluiksi. Halusin hiukan paremmin muotoutuvan korsetin. Lisäksi puvusta muutettiin hiukan pääntien muotoa ja lisättiin tylliä niin että se on muhkeampi.

Puvussa oli alunperin lantiolla sellainen jännä härpäkejuttu, joka jaettiin kahteen osaan ja laitettiin myös puvun yläreunaan. Aurora lisäsi sinne vähän lisää härpäkkeitä ja mustia kimalluksia ja niistä tuli ihan täydelliset.

Puku oli 5 kilon laihdutuksen jälkeen täydellisen kokoinen, ja nyt voin huokaista helpotuksesta, eikä tarvitse enää stressata laihduttamisesta. Iso kivi vierähti pois sydemeltä, sillä paino on tuntunut nyt jämähtävän tähän ja olen ollut vähän harmissani siitä. Mutta koska puku näytti tosi hyvältä korsettiosastaan, olen nyt tyytyväinen tähän. :)

Olin eilen ihan fiiliksissä koko illan. En yhtään tiennyt miten kivaa tää hääpuvun sovitus voi ollakaan <3


Vähän sumea, rajattu sneak peek-kuva. Instagramista löytyyvieä toinen @heidituisku ;) 

2 kommenttia:

 1. Hei! Katselin tuossa sun instakuvia, koska rotikat on munkin iso rakkaus aloin selata #elvitherottie kuvia (aivan ihastuttava tapaus, btw!) ja löysin sieltä kuvan sun aivan mielettömän upeasta häälaukusta! En oo nähny että olisit sitä vielä missään täällä blogissa esitellyt, joten nyt utelenkin, että mistä se on hankittu? On just sen kokonen, mallinen ja tyylinen mitä itsekin etsin :)

  Niin ja toi sun kimppu... Aivan upea! Tosi kaunis väri!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei mähän en tosiaan ookaan siitä mitään kirjoittanut. Pitääpä sellainen asustepostaus tehdä nyt viikonloppuna. Aikaahan tässä lomalla on :D Ja kiitos, mäkin tykkään hulluna tosta mun kimpusta :)

   Elvi-Tölvi lähettää sinne pusuja :)

   Poista