tiistai 23. helmikuuta 2016

Salaista edistymistä

Blogissa on ollut vähän hiljaista nyt tässä kuussa. Siihen on ihan syy, ja ne on tietenkin iänikuiset työkiireet joihin tunnun vetoavan aina :)

Vaikka blogissa on ollut hiljaista, hääsuunnittelussa ei. Olen saanut tässä kuussa hoidettua meille tanssinopettajan, tavannut pitopalvelua, sekä testannut pöytäasetelmia. Meidän menusta tulee ihan mahtava ja pöytäkoristelut näyttää just siltä mitä olen aina ajatellut. 

Näyttää siltä että viimeisetkin koristelutarpeet on nyt hankittu. Peilit meni vaihtoon vanhojen ollessa liian isot ja kynttilöitä haalin 32 pöytäkynttilää ja 70 kruunukynttilää. Luulisi tulevan valoa :) Olen liimaillut lasimurskaa koristeisiin sormet vääränä, kuumaliimaa on mennyt melkoisesti. Koristebudjetti lähes tuplaantui, mutta nyt ei onneksi enää tarvitse ostaa mitään, loput saadaan omasta metsästä. 

Askartelua joutuu kyllä tekemään yllättävän paljon. 32 kynttilänalusta, 4 menukehystä ja pöytänumerot pitää kristalloida. Lisäksi aloitin vääntämään pikkuisia kukkasia paperiterälehdistä ja rautalangasta. Tekisi mieli todeta että hullujen hommaa... 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti