maanantai 29. helmikuuta 2016

Oscar-gaala 2016

Yleisön pyynnöstä Oscar-postaus luvassa. Ihan ensimmäiseksi onnittelut Oscarista Leonardo DiCapriolle, joka melko varmasti eksyy pieneen blogiini onnittelut lukemaan..

Tällä kertaa Style.comin pukukuvia selatessani olin vähän pettynyt. Kovin montaa pukua, joka olisi ollut omaan makuun täysi kymppi, ei ollut. Hyviä kaseja oli jonkun verran, mutta lisäksi luvaton määrä epäpukevia vaatteita. Otin niistä mukaan tosin vain kaksi.


Illan suurin onnistuja oli mielestäni Quantico-sarjan Priyanka Chopra, jonka Zuhair Muradin puvussa oli läpinäkyvää nakumeininkiä hyvällä maulla sekä upea sommittelu kuvioissa. 
Toisella sijalla on Rooney Maran Givenchyn puku, jossa yhdistyy romanttinen pitsi, graafiset leikkaukset sekä rohkea ja konservatiivinen samaan pukuun. Pidän siitä miten todella umpinainen pääntie on yhdistetty korkeaan halkioon ja vatsan kurkistusreikään. 
Kolmannelle sijalle ylsi Kelly Ripa Dennis basson puvussa. Sirossa puvussa on vähän 20-luvun tunnelmaa.  Pidän siitä, miten eriväriset pohjakangas ja päällikangas tuovat lopulliseen väriin vaihtelevaa ilmettä.
Eddie Redmaynen ja vaimo Hanna Bagshawe taitaa rakastaa Alexander McQueeniä, sillä molemmat olivat pukeutuneet ko. suunnittelijan asuihin. Lisäksi ainakin Hannalla oli McQueenin luomus päällä myös Golden Globeissa. Upea koristelu ja kepeä helma toimivat täydellisestä, ja paljastavat juuri sopivasti raskausvatsaa. Hiukset olisin kyllä laittanut tähän asuun kiinni, sillä nyt ne kätkevät vähän tylsästi puvun yläosan leikkaukset. 
Tina Feyn Versacen puku on oiva esimerkki siitä, miten vedokset toimivat. Tinan vyötärö näyttää superpieneltä (mitä se varmaan onkin) ja sivuvedokset vain korostavat sitä. Upea naisellinen ja klassinen puku on tosin ehkä vähän turhan sähäkän värinen. 
Luciana Barroson puku on myös Versacen käsialaa, ja on hyvin samaa tyyliä Tina Feyn puvun kanssa vaikka niissä isot erot onkin. Halkio nousee hyvälle korkeudelle ja paljetit tuovat pukuun ilmettä. Väri ei voisi olla parempi. 
Sofia Vergaralla oli päällä Marchesan yönsininen puku. Kokonaisuus on kaunis, mutta itse olisin tehnyt myös helman samasta silkkisatiinista, nyt kokonaisuudessa on ehkä hiukan liikaa kaikenlaista. 
Olivia Munnin puvun siluetti muistuttaa kovasti sitä, mitä useammalle asiakkalleni on nyt tulossa. Yksinkertainen puku sopii kauniille kauntajalle, ja todistaa sen, että aina ei tarvitse prameilla näyttääkseen tyylikkäältä. Värikin jostain syystä miellyttää tällä kertaa silmään, vaikka oranssi ei yleensä ole mieleeni. 

Olivia Wilden Valentinon luomus ei ihan vakuuta. Siinä on hieno idea, mutta pääntie on vain liian leveältä auki alhaalla. Rinnan paljastaminen edessä ja sivuilla on mielestäni hiukan mautonta. Plussaa kuitenkin siitä, että materiaali on upea, ja että pääntiellä on sentään kangasta, ettei vilautusvaaraa ole. 
Kate Blanchettin Armani Privé iltapuvusta on vaikea ottaa selkoa. Se näyttää tästä kulmasta kauniilta, mutta siinä saattaa lopulta kuitenkin olla liikaa kukkia. Väri on kuitenkin erittäin kaunis vaalealle kantajalleen. 
Isla Fisher saapui juhliin Marchesan puvussa. Tässä puvussa on todella kaunis malli, mutta omaan silmään tämä printti on liian vaalea. Kuviosta ei saa kiinni, ja siitä pistää silmään vain nuo kukkien vihertävät ja harmaat keskustat. 
Daisy Ridley menee mielestäni epäonnistujien listalle. Korjatkaa jos olen väärässä, mutta mielestäni Oscareissa etiketti vaatii pitkää pukua, ei nilkkamittaista kapeaa pukua, joka kaikenlisäksi vanhentaa kantajaansa useita vuosia. Lisäksi puvun vyötärö ei imartele, vaan Daisy näyttää tasapaksulta pötköltä. Tällä kertaa stylisti ei mielestäni onnistunut valitessaan Chanelin puvun. 

Ehkä suurin epäonnistuja oli Kate Winslet joka saapui juhliin jätesäkkiä muistuttavassa Ralph Laurenin vaatteessa. Kangas  kiiltää halvan näköisesti. Jos kangas olisi hillitympi, voisi tämäkin yksinkertainen puku olla huomattavasti parempi. 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti