perjantai 29. tammikuuta 2016

Sulhasen asun yksityiskohta

Love me do-messut oli viikko sitten, kirjoittelinkin messuista jo tuolla duuniblogin puolella. Olen ikionnellinen, sillä kyseinen blogini valittiin toistamiseen vuoden kaupalliseksi hääblogiksi. Kiitoksia vielä kaikille äänesteneille myös tätä kautta!

Häämessuiltä lähti omiin häihin mukaan ne viime postauksessa kirjoittamani karkkirasiat. Löysin myös maailman parhaimpia lakritseja (Lakrids by Johan Bülow). Löysin niitä jopa täydellisessä violetin sävyssä, ja hetken harkitsin, että olisin laittanut niitä vieraslahjoiksi, mutta karkeissa ei tietysti riittänyt päiväykset. No ei se mitään, vanhalla suunnitelmalla mennään.

Mutta se hienoin juttu, mitä messuilta lähti mukaan, oli ehdottomasti Petelle asuste. Löysin Porvoolaisen Valkoisen kreivittären pisteeltä superhienoja taskukelloja, joista tiesin että Pete varmasti tykkää. Laitoin niistä kuvat ja sain vastauksen mitkä oli kivoimmat. Ajattelin, että ostan kellon Petelle synttärilahjaksi, ja että jos hän kysyy kellosta, niin sanon etten raaskinut vielä sitä ostaa. Mutta sitten siinä tietysti kävi niin, että annoin sen jo, kun en malttanut pitää salaisuutta :D Koska kello on jo julkista tietoa saajalleen, uskallan jakaa sen myös täällä.

Pete ei pidä puvuista, mutta laittaa sellaisen häihin. Olen melko varma että takki lähtee lätkimään jo melko aikaisessa vaiheessa, jolloin asun juttu on puvun liivi, jonka teen. Siitä(kään) ei ole tulossa ihan tavallinen. Joka tapauksessa kello pääsee koristamaan liiviä, eli joudun kuitenkin väkertämään siihen taskut :D


4 kommenttia:

 1. Mun papalla oli aikoinaan kultasepänliike ja hänellä oli paljon taskukelloja varastoissaan. Tiedän, että niitä on mummulassa vielä vaikka kuinka paljon ja nyt, kun pappa kuoli kesällä, olisi ihana jos sulhanen laittaisi yhden papan kelloista hääpäivänä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olispa ihanaa <3 Taskukellot on niin hienoja :D

   Poista
  2. Mää aina pienenä leikin niillä ja myin niitä muka papalle :D

   Poista