sunnuntai 3. tammikuuta 2016

Hääauto

Meidän kylppäriremppa ei edelleenkään ole valmis, ja voin sanoa että pikkuhiljaa alkaa kiukuttaa. Nyt ollaan kuitenkin jo siinä vaiheessa, että seinät on saumoitettu ja Pete paikkailee parhaillaan lattiaa. Huomenna pääsee varmaankin saumoittamaan myös lattiaa, jonka jälkeen pääsee laittamaan kalusteita. Ehkä me vielä ensi viikon aikana päästään kotona suihkuun. En tiedä kyllä mitä oltaisiin tehty, jos Peten ensi viikon työkeikka ei olisi peruuntunut. Pulassahan tässä oltaisiin. Meidän kohtaloksi on koitunut hitaat kuivumisajat, sillä kodinhoitohuoneen lämmitys on kylpyhuoneen kanssa samassa sulakkeessa, eikä meillä ole niissä huoneissa nyt mitään lämpöä. Meillä ei myöskään (tietenkään) ole mitään irtopatteria tms, joka lämmittäisi tuota osastoa. Mutta ehkä tää tästä. Tykkään kyllä siitä, miltä siellä alkaa näyttämään :)

Mutta siihen hääasiaan, josta piti tulla mainitsemaan. Meidän autoasia on nimittäin hoidettu. Alunperin autoasia oli Peten juttu. Jo silloin joskus kauan ennen kihloja Pete puhui että hääauton pitäisi olla gansteriauto kaappariovilla. Kovinkaan aktiivisesti tässä ei vielä oltu etsitty, ja lopulta auto kuitenkin meni siihen kategoriaan että ei makseta, varsinkin kun meillä kaikki etäisyydet oli niin pienet: autoa ei varsinaisesti tarvita. Mutta sitten sattui käymään niin, että törmäsin eräillä messuilla vanhaan englantilaiseen taksiin ja sovin äidin kanssa, että hän hoitaa autosta aiheutuvat kulut. Tuo Englantilainen taksi ei Petelle kelvannut ja asia jäi taas.

Sitten löytyi erään tutun kanssa täydellinen auto. Vuoden 38 Buick, jossa värinä punaruskea maroon. Täydellistä! Kaappariovet ja silmiä hivelevät muodot. Pete sanoi että jeesjees! ja homma on nyt sillä selvä. Luulen hiukan, että tän auton kanssa pitää saada muutama potrettikin ;) Kuvan auto ei ole juuri se auto, mutta googlen mukaan se on ainakin hyvin samankaltainen.

kuva

2 kommenttia:

  1. Oi vau! Jos meille tulisi hääauto, se todennäköisesti olisi just jotain ton Buickin kaltaista. Saa tällaisen anti-autoihmisenkin innostumaan! :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, en kyllä ois ikinä uskonut olevani näin fiiliksissä autosta :D

      Poista