torstai 24. joulukuuta 2015

Tämän joulun tunnelmia

Joulu on taas täällä. Muisteltiin juuri Peten kanssa, että mitä ihmettä me viime joulun tehtiin. No rempattiin tottakai! Kävin sitten kaivelemassa arkistoja ja löysin loppiaiselta tämän kuvan:


Me ollaan jouluna tehty siis seinänkaatohommia ja pystytetty tuo parruviritelmä.

No, hiukan on maisema muuttunut viime vuodesta:


Tekemistähän tässä siis vielä on, lattiat on edelleen vaihtamatta, ja kaikki listoitukset tekemättä. Tv-seinän taso saattaa mennä vielä vaihtoon, koska haluttaisiin jotain koko seinän levyistä, ei olla vaan vielä keksitty mitä se olisi. Sohva on lähdössä vaihtoon: tuotiin tuo sisälle huvimajasta eilen, kun pilkoin vanhan kuolasen ja pissaisen sohvan jätelavalle. Samoin vaihtoon lähtee vielä lamppu. Petellä onkin meidän lamppuprojekti aluillaan Elvin synnyinkodissa kaverinsa luona. Saa nähdä, milloin hän ehtii sen tekemään.
Pitää muuten muistaa pyyhkiä vielä tuo pöytä uudestaan, kun Pete onnistui kipsipölyttämään sen ensimmäisen pyyhkimisien jälkeen :D


 Tältä näyttää toiseen suuntaan kuvattuna. Siellä näkyy listattomuus ja itseasiassa nuo sähköjututkin pitäisi viimeistellä. Huomaa Photobomb-Hamsteri. :)

Väistelin kuvatessa muuten pyykkejä, sen takia jää tuo toinen sivu kokonaan kuvasta ulos. Eikä siinä, takkaseinän vieressä on tällä hetkellä kasa kipsilevyjä kylppäriä varten, eli ihan joka nurkka ei ole edustuskelpoinen :)

Näiden kuvien myötä haluaisin toivottaa sinulle lukijani:2 kommenttia:

 1. Tosi kaunis koti! Jotenkin ihan sun näköinen :)

  Ja noi photobomb-eläimet on parhaita, etenkin tuo koira joka näkyy vain puoliksi kuvassa :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :D

   Mä en itseasiassa ees tajunnut tota Photobomb-Justiinaa tuossa kuvassa :D

   Poista