keskiviikko 30. joulukuuta 2015

Kurkistus kutsuihin

Ihan kohta on häävuosi! Ihan kohta ei Pete voi enää sanoa, "ensi vuonna sitten". Vuoden päästä tähän aikaan minäkin olen rouva.

Vuoden toiseksi viimeisen päivän kunniaksi otin hiukan taukoa kylpyhuoneremontista, ja päätin tulla vilauttamaan teille hiukan meidän kutsuja.

Kutsut suunnitteli Marjo Leskinen. Marjo suunnitteli meille myös meidän nettisivujen otsikkokuvan (joista kerron vielä myöhemmin erikseen) ja tekee vielä myöhemmässä vaiheessa menut kehyksiin. Kutsujen suunnitteluvaihe meni täydellisesti putkeen. Tapasin Marjon kanssa ja näytin mistä pidämme. Näytin kuvan kimpustani värimaailmaksi ja kerroin ideoistamme.

Jonkun hetken päästä sain ensimmäisen version kutsusta. Ehdotin siihen paria muutosta ja sain vielä kaksi muutakin ideaa. Laitoin kaikista kolmesta kuvat Petelle, joka piti eniten ihan ensimmäisestä versiosta, jonka puoleen olin itsekin kääntymässä. Valitsimme siis sen.

Sen jälkeen odotin vihkiajan vahvistumisen ja tilasin nettisivuille osoitteen. Kun nämä asiat oli varmistunut, Marjo viimeisteli kutsut ja lähetti valmiin kutsun minulle. Kuskasin ne painettavaksi Vääksyntielle Multiprinttiin, joka oli näppärän kävelymatkan päässä töistä. Kävin kurkkaamassa koevedoksen ja pian sen jälkeen sain valmiit kutsut käsiin.

Nyt kutsut odottavat kuorissaan kesäkuuta, että ne kannattaa lähettää. Kuoriin laitoin koristeeksi hopeisella musteella köynnöskuvion ja postimerkiksi valittiin valmis Juhlakimppu-merkki, joka toisti kivasti teemavärejä ja muita värejä. Merkki on oikein pirtsakka mustalla pohjalla. Sitten kun kutsut on laitettu ja ovat saapuneet kohteisiinsa, paljastan teille vielä koko kutsun. Reilu 6 kk odotusta siis vielä :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti