keskiviikko 16. joulukuuta 2015

Kun muutin mieleni osa 2: huomenlahjat

Tai oikeastaan kun sulhanen muutti mielensä.

Ihan hääsuunnittelun alussa sovittiin, että säästetään rahaa ja jätetään huomenlahjat hankkimatta. Jostain syystä viikonloppuna tuli puheeksi huomenlahjakuvat eli pikkutuhmat kuvat sulholle. Pete ilmaisi että häntä ei yhtään haittaisi saada sellaisia kuvia. Päätin että herra saa mitä haluaa, ja nyt sitten minustakin otetaan niin suositut likinakukuvat.

Mehän kaason kanssa pari joulua sitten otettiin tällaisia kuvia, eli harjoitusta on jo vähäsen. Yllättävän kivaa oli poseerata kameralla vähissä vaatteissa, vaikka en olekaan erityisen hyvä poseeraamisessa noin yleensä. Tällä kertaa otin yhteyttä Dominikaan DMK Photographyn takana. Domihan tekee myös mun hiuskoristeen ja meillä on yhteistä taivalta käyty muutenkin jo jonkun aikaa. Mitään tarkempaa ajankohtaa ei sovittu, mutta eiköhän se tuonne keväälle osu. Pitää vielä vähän käydä salilla ja kiristellä, josko vaikka pari kiloa saisi tiputettua niin olisin siellä 5 alkavalla painopuolella.. :D

Rupesin heti illalla katsomaan asuja kuvauksia varten. Hirveän halvalla ei tässä nyt taida päästä, kun ihan tavallisissa alusvaatteissa en ajatellut kuvauksiin mennä. Katsotaan sitten kun kuvat on otettu ja valmiit, vilautanko niitä täällä vai ei. Sovittiin Peten kanssa kuitenkin, että jostain tehdään makuuhuoneen tyhjälle seinälle taulu tai sarja. Eihän niitä nyt sovi minnekään muistitikun pohjalle haudata. :)

Kuinka moni muu on menossa huomenlahjakuvauksiin?

kuva: Pixabay

6 kommenttia:

 1. Mun ois tarkoitus mennä kuvattavaksi, mutta saapas nähdä. :) Jotenki ajatus ei houkuttele, mutta tietysti mies tykkäis ;)

  VastaaPoista
 2. Itseasiassa se kameralle poseeraminen on ihan hauskaa. Kun ei tarvii hymyillä välttämättä :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä en tykkää semmosista teennäisistä hymy- ja pusukuvista, joten ehkäpä nuo huomenlahjakuvaukset ois sitte ihan kivat :D

   Poista
  2. Mua jännittää enemmän ne itse hääkuvat kuin huomenlahjakuvat :D

   Poista
 3. Aluksi tuntui vähän kankealta kun oli valkoset alusvaatteet, mut kun vaihdettiin mustiin ni alko skulaa. Ja koin maailman tärkeimmäksi sen et kuvaaja Anni Jaakkola kehu ja kannusti loppuun asti. Välillä katottiin kuvia ja sain itse kertoa mistä tykkäsin ja mistä en. Suosittelen kokeilemaan ja etsimään vaikka netistä erilaisia poseja koska mulla vaikeinta oli asettaa käsiä mitenkään nätisti. Mut alustavat kuvat oli kauniita ja tuli vähän jopa tippa linssiin kun näin et musta saakin tosi ihania kuvia, mitä en eka itse uskonut! Kannatti kyllä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulle on tulossa asu jossa ei paljasta pintaa kauheasti näy, siitä saa varmasti vähän lisää rohkeutta ettei jännitä niin paljon. Domi on ottanut paljon tällaisia kuvia, niin uskon ja luotan siihen, että hänkin osaa ohjeistaa sopivasti :)
   Odotan eniten juuri tuota, että sitä itsekin yllättyy siitä miten hyvältä voi näyttää :)

   Poista