perjantai 6. marraskuuta 2015

Vihkisormus

Mikäs sen parempi kuin syödä lounaaksi sanansa. Uhkailin joskus, etten esittele täällä blogissa vihkisormustani ollenkaan, mutta koska olen sitä hehkuttanut jo Facebookissa (useasti, köh) ja näyttänyt kaikille kavereille sekä kuvaa että videokuvaa, niin miksei sitä voisi sitten esitellä täälläkin.

Sormus on siis teetetty Widemarkin kautta ja se on Kohinoor -merkkinen. Sormus on 14k valkokultaa kuten kihlasormuskin. Kiviä on yhteensä 0,66ct. Isoin musta on 0,38ct, kirkkaat 0,02ct x 4 (W/SI) ja pienemmät mustat ovat 0,1ct x 2. Vihkisormus istuu kihlan viereen täydellisesti: kivien leveys on hienosti suhteessa kihlasormuksen kivien leveyteen ja vihki on juuri sopivasti kihlaa korkeampi. Ensimmäisenä testasin että se ei tartu mihinkään kokeilemalla sitä kaikkein herkimpään neuleeseeni. Ei jäänyt kiinni, mikä tarkoittaa sitä, että sitä voi pitää kädessä myös silkkiä käsitellessä.

Nyt pitää odotella vielä reilu 10 kuukautta ennenkuin tämän saa sormeensa. Pete toimittaa tämän säilöön jollekin (ei ole vielä suostunut kertomaan mulle) etten ole jatkuvasti hypistelemässä sitä. Tuntuupa jälleennäkeminen sitten kivemmalta :)


PS. Saatiin vihkiaika!

2 kommenttia:

  1. On kyllä tosi nätti!:) Kuvassa ei näytä kultaiselta?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) Se on valkokultaa. Korjasin sinne tarkennuksen, vaikka kultaa se on valkokultakin. Mutta eipä tule nyt epäselvyyksiä :D

      Poista