keskiviikko 25. marraskuuta 2015

Kravattikriisi

Koin elämäni toisen bridezilla-hetken viime viikolla, kun pohdiskelin miesten kravatteja. Haluaisin kaikille miehille violetit kravatit, ja bestmanit todennäköisesti sellaiset saavatkin.
Mutta Petehän sitten ilmoitti että hän ei mitään violettia kravattia laita. Eikä kelpaa myöskään vihreä, saati musta, koska paita on musta. Ei, Pete oli miettinyt kravatin väriksi punaista tai hopeaa/harmaata.

Minähän siitä sitten vedin aikamoiset kilarit. Onneksi Pete oli tuolloin toisella puolella maailmaa, ja välttyi nalkutukselta. Mietin jo hetken onko mieheni värisokea, millä se saa punaisen tai harmaan sopimaan meidän väreihin? Totesin hänelle että olisi ihan kiva, että näytettäis siltä että ollaan menossa samoihin juhliin. Ja jos valitsee punaisen niin voi sitten ottaa hääkuvat yksin, koska mähän vihaan punaista.

Hetkeni rauhoituttua tajusin sentään kysyä, minkä sävyistä punaista herra oli ajatellut. "Sinun hiustesi väristä". Ja siinä vaiheessa olikin morsian ihan sulaa vahaa. Nyt olen ihan sitä mieltä, että tottakai sulhasella on punainen kravatti. Mun täytyy vaan lähteä kravattikaupoille värimalliksi :D

kuva

2 kommenttia: