torstai 5. marraskuuta 2015

Bloggaajamiitti I love me -messuilla

Muutama viikko sitten Häät-lehti järjesti meille yhteistyöbloggaajille mielenkiintoisen sormuspainotteisen tilaisuuden I love me -messuilla.

Aloitimme päivän tutsutumalla Vuoden kaunein sormus -finaalin sormuksiin. Itselläni oli hiukan vaikeuksia valita suosikki kuvien perusteella. Pidin kovasti numero 9. eli Välkkeen muotojen vaihtumisesta, mutta sormus itsessään oli vähän leveä makuuni. Valitsinkin siis suosikiksi 2. Bridges. Livenä pidin kovasti myös 3. Sateenkaaresta, sillä sen värit olivat todella kauniit eikä yhtään liian räikeät.Sormusten katselemisen lisäksi pääsimme myös kuulemaan muutamalta tekijältä vähän sormuksen synnystä. Purple Pink -sormuksen tekijä Tiina Elovainio Galleria Korulta kertoi hakeneensa kilpailuun ensin ihan eri sormuksella, mutta saaneensa vielä inspiration iltataivaasta. Vaistoihin kannatti ehdottomasti luottaa, sillä lopputulos on kaunis ja persoonallinen.
Myös Kelo -sormuksen tekijä, Tommi Salonen Savu Designilta kertoi inspiroituneensa luonnosta. Kastehelmet puunrungolla toteutuivat leveään valkokultaiseen sormukseen. Tommi kertoi tätä mallia olevan saatavilla myös hopeisina.
Myös Sateenkaaren tekijä Jussi Louesalmi Au3:lta kertoi ajatuksiaan sormuksen teosta. Kuten osasin arvata sormuksen takana on alunperin poliittinen sanoma. Hieno ajatus ei kuitenkaan ole liian huomiota herättävä juuri kauniiden, vaaleiden värien ansiosta.

Seuraavaksi suuntasimme maistamaan chileläistä uutuuskuohuvaa Undurragaa. Siinä samalla juteltiin Tiina Elovainion ja Jussi Louesalmen kanssa sormuksista ja mm. niiden puhdistamisesta. Testasinkin Tiinan puhdistusvinkkiä (vettä ja etikkaa) tuossa joku viikonloppu sitten ja hyvin toimi.Kuohuvalta suuntasimme Suomen Kultakellon osastolle, jossa Susanna Laine kertoi meille heidän #koruinspiraatio -haasteestaan. Kävimme myös katsomassa tietoiskulavalla kilpailun voittajien palkitsemisen. Palkintona oli lahjakortteja, ja vaikka itse haasteen missasimmekin, oli ainakin itseni tarkoitus ottaa oma koruinspiraatiokuva, mutta se nyt tietenkin pääsi karkaamaan mielestä.

Lisäksi tapasimme Kohinoorin sormuksia ja koruja suunnittelevan Assi Arnimaa-Leinosen joka kertoi meille omasta työstään sekä Sandbergin Päivin, joka tutustuttu meidät ihanien säihkyvien timanttien maailmaan. Pääsimme ihailemaan läheltä erilaisia timanttileikkauksia. Päivi vinkkasi muuten myös todellä kattavasta timanttitietoutta jakavasta sivusta, timantit.com, jota olen itse lueskellut aikoinani todella paljon. Assin tapaaminen oli henkilökohtaisella tasolla todella mahtava juttu, sillä tuli ilmi, että Assi piirsi ja suunnitteli myös oman vihkisormukseni.Suomen Kultakellon osastolla oli mielettömiä tarjouksia, ja mielettömin oli ehkä kerran tunnissa 50% alennuksella myytävä 60000€ timanttisormus. Olihan sitä kahden karaatin mollukkaa pakko sovittaa!Päivän päätteeksi suuntasimme myöhäiselle lounaalle syömään herkullista kana-ceasar-salaattia. Itse jatkoin hiukan etukäteen vielä ystäväni kanssa syömään (köh) ja leffaan. Päivä oli kyllä todella antoisa, vaikka etukäteen hiukan jännitinkin, että vihkisormuksen jo ostaneena saanko ohjelmasta mitään irti.

Kiitos Häät, Suomen Kultakello ja kaikki muut jotka olivat mukana järjestämässä tapaamista. Kiitos myös muille bloggaajille seurasta!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti