lauantai 17. lokakuuta 2015

Hiukan häämatkasta

Tällä viikolla on hääsuunnittelun kanssa ollut hiukan hiljaista. Viime viikon messut vei tehokkaasti mehut, enkä ehtinyt siellä edes kiertää itsekseni. Tänään on luvassa ensimmäinen vapaapäivä pitkään aikaan (en laske kotona vietettäviä vapaapäiviä vapaiksi, koska omakotitalossa on aina paljon laitettavaa ja siivottavaa). Mutta tänään lähden kylille päiväksi. Ensin I love me-messuille, sen jälkeen osallistun bloggaajille järjestettyyn tilaisuuteen siellä, sen jälkeen jälkeen menen kaverin kanssa syömään ja leffaan. Pete on kotona huolehtimassa elukoista, ja saan koiravapaan päivän. Eikö kuulostakin ihan lapsiperheen elämältä?

Jos mennään siihen asiaan, mistä tulin tänään kirjoittelemaan, eli häämatkasta. Tällä viikolla on häämatkat olleet aika paljon puheenä Facebookin hää-ryhmässä, ja niistä innostuneena ollaan myös Peten kanssa jutusteltu aiheesta. Meillä on tämä Peten ehdottama paikka ollut jo pitkään vahvoilla, ja  tällä viikolla olemme päättäneet että se on se meidän kohteemme. Päätös lukittui eilen, kun Pete oli jutellut erään siellä kaksi kertaa reissanneen henkilön kanssa. Tämä henkilö oli todennut, että jos mietimme sitä paikkaa, niin meidän on sinne ehdottomasti mentävä.

Niinpä olemme nyt tutkiskelleet lentoja, hotelleja ja laskeskelleet kustannuksia ja eiköhän me sinne sitten suunnata heti häiden jälkeen. :) Koska en halua taaskaan paljastaa lopullista kohdetta, annan siitä pari vinkiä:

-Siihen liittyy tulivuoria tai muuta tuliperäistä
-Se on Euroopassa

Can't wait!

kuva
kuva
kuva

4 kommenttia:

 1. Mikä ihme toi teidän kohde on?? Jään jännityksellä odottamaan! :)

  VastaaPoista
 2. Tunnistin ton ekan kuvan välittömästi. Tuo on niin klassinen maisema kyseisestä maasta! (Ja aivan mainio häämatkakohde!)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahaa, tässä onkin kuvia kolmesta eri kohteesta ;)

   Poista