maanantai 14. syyskuuta 2015

Hääyön hotelli - check!

Jesjesjes! Tästä ei voi kuin riemuita :D Sain varattua meidän hääyön hotellin.

Olen kyttäillyt hotellien myyntiin tuloa nyt jonkun aikaa. Sinä aamuna kun meidän hotellin huoneet tuli myyntiin, olin onnesta soikeana menossa hoitamaan varausta. Kävikin niin että hotels.comin alennukset olivat sopivasti loppuneet ja haluamamme hotellin hinta pompsahti liki kolminkertaiseksi siitä, mitä se aiemmin oli. Olin ihan rikki hetken, kunnes keksin kokeille ingognito-ikkunaa selaimella. Hinnat laskivat roimasti. Ilmeisesti tämäkin sivusto tietää, milloin asiakkaalta kannattaa pyytää enemmän.

Hinta oli siltikin hiukan yli budjetoidun, joten päätin että maltan odotella seuraavia alennuksia. Eikä tarvinnut odotella kauaa. Tänään tuli nimittäin sähköpostiviesti hotels.comilta, että nyt olisi syysalet käynnissä, ja ihan uteliaisuutta kävin kurkkaamassa. Kannatti. Meidän haluama hotelli oli halvemmalla kuin mitä katsoin kesällä. Lisäksi kun mulla oli tallessa yksi käyttämätön ilmainen yö, maksoin vain yhdestä yöstä, eli jäätiin liki 100€ alle budjetin (mikä ei tietenkään haitannut yhtään). Rupesin heti varaushommiin ja nyt meillä on hoidettu hotellikin hoidossa. Ihanaa!

Yövymme ensin perjantai-lauantai välisen yön huoneessa kaason kanssa, ja seuraavaksi yöksi vaihdan seuralaisen tuoreeseen aviomieheen. Hotellimme on teemaan sopien mikäs muukaan kuin GLO Hotel Art. Pete ihan itse valitsi :)


9 kommenttia:

 1. Taidan olla ihan liian untuvikko näissä asioissa kun en olisi tajunnut että hinnat voi laskea ingognito:na :) Hyvä tietää ja hyvä että saitte lopulta mieluisan hotellin. Näyttää ihanalta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo en mäkään olisi tiennyt, mutta yksi tuttu siitä vinkkasi. Ja onhan se nyt ihan loogista, kun miettii että missä tahansa käyt, niin esim facebook tietää sen. Kantsii kokeilla ensi kerralla :)

   Poista
  2. Totta! Tää oli kyllä hyvä muistutus :)

   Poista
 2. Huippua, että saitte tuon hotellin hyvään hintaan! :) Sopii teidän teemaankin kivasti, ainakin ulkoisesti. Huoneissa en ole koskaan vieraillut.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, sisuksilla ei oo niin väliä, kunhan sänky on mukava :D

   Poista
 3. Heips, laitoin sinulle kiitoksen hieman muokatussa Liebster award postauksessani (ei hätää ei ole enempää kysymyksiä :) https://lightofloveblog.wordpress.com/2015/09/13/ich-liebe-dich-liebster-award/

  VastaaPoista
 4. Toi on tosi ihana hotelli <3 Me päädyttiin budjettisyistä ihan perus sokos hotelliin. Otettiin samaan hotskuun myös kiintiö häävieraita varten :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No me saatiin tää onneksi ihan hyvällä hinnalla, kun oli se ilmainen yö. Ja otettiin ihan tavallinen (vähän isompi) parihuone, eikä mitään sviittiä. :) Me majoitetaan appiukko varmaan Torniin, ei haluta samaan hotelliin :D Muut asuukin sitten julkisten päässä, niin menevät varmasti kotiin.

   Poista