lauantai 5. syyskuuta 2015

Hääkutsuasiaa

En olekaan tainnut täällä vielä vilauttaa minkäänlaisia kutsuideoita? Niitä kyllä on ollut, ja homma on jo käynnissä, sillä kutsuja en todellakaan halunnut alkaa tekemään itse. Askartelu ja minä ei sovita yhteen.

Meidän kutsut syntyvät Marjo Leskisen käsissä. Marjo on suunnitellut mulle tähän mennessä logoja ja esitteitä töiden puitteissa, ja tiesin kyllä samantien kenen puoleen kääntyä. Katselin ensin kutsuideoita Wedding Paper Divasilta, tilasin malleja ja kyselin Peten mielipiteitä. Sen jälkeen terffasin Marjon kanssa (Pete ei päässyt mukaan) ja kerroin ideamme ja katselimme Marjon valmiita töitä.

Meidän kutsuista tulee yksinkertaiset, ja tekstiksi toivoimme ainoastaan kuka, mitä, missä ja milloin sekä osoite meidän nettisivuille, josta löytyy sitten kaikki muut infot. Halusimme kutsuun teemaan sopivan kuvioinnin ja jonkun koukeroisen fontin. Pohjavärinä luonnollisesti musta.
Kutsujen olisi tarkoitus olla valmiit viimeistään toukokuussa niin, että ne olisi painettu ja laiteltu kuoriin. Näin ne voi vaan kiikuttaa postilaatikkoon kun ne on etiketin mukaan sovelias postittaa.

Koska mulla on monessakin asiassa tapana toimia väärinpäin, niin olen myös ostanut postimerkit kutsuja ja kiitoskortteja varten valmiiksi. Tuli vastaan niin kivat ja vielä teemaan ja osittain väreihinkin sopivat, niin oli vähän niinkuin pakko, siltä varalta että niitä ei lähempänä saa. :D

Postauksen kuvissa on Marjon tuotoksia ja ne on ottanut DMK Photography.6 kommenttia:

 1. Hei, haluan antaa sulle Liebster Awardin! Käy katsomassa mitä tää tarkottaa: http://syntynytminuksi.blogspot.fi/2015/09/mika-ihmeen-liebster-award.html

  VastaaPoista
 2. Voi kiitos, käynpä poimimassa. Oonkin saanut tän nyt kahdelta blogilta, saa nähdä kenet haastan :D

  VastaaPoista
 3. Voi, mä tykkään noista ensimmäisistä kutsuista paljon! Haaveissa saada meillekin jotkut kukkakoukerokutsut, jotka kertois puutarhahäistä. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ne on kyllä ihanat, ja sopii just hyvin puutarhahäihin!

   Poista
  2. Me ajateltiin tilata joko valmiit kutsut tai sitten ihan jonkun muun suunnittelemat ja hoitamat kutsut. En kyllä itte jaksa askarrella :D

   Poista
  3. No Marjoa suosittelen kyllä lämpimästi. Ja jos haluaa valmiit, niin tuolta Weddingpaperdivasilta löytyy tosi kivoja kutsuja :)

   Poista