sunnuntai 2. elokuuta 2015

Istumajärjestys ja paikkakortit

Valmistaudun tässä samalla töihin lähtöön, mutta ajattelin tulla huikkaamaan pikaiset moikat.
Olen tehnyt kuluneella viikolla työpäivien lisäksi iltatöitä kotona, joten bloggaamiseen ei ole  kauheasti jäänyt aikaan. Kaikki puvut on valmistuneet aikataulussa, ja oikeastaan lähes viimeiset puvut luovutetaankin nyt huomenna. Tänään pitää vielä mennä viimeistelemään niistä osa.

Olen pyöritellyt vieraiden istumajärjestystä kahteen erilaiseen pöytäasetelmaan, ja pakko sanoa että tällä meidän vierasmäärällä se on yllättävän helppoa. Lopullisestihan tätä ei voi tietenkään tehdä, koska ei voi tietää pääseekö kaikki paikalle, ja jos pääsee, onko kaikilla avecit. Kaikkien avecit kuitenkin mahtuvat pöytiin hyvin. Itse pöytien järjestys pitää käydä vielä testaamassa joku hetki, koska vaikka pohjakartan mukaan ne mahtuisivat kahdella lailla, niin haluaisin nähdä sen vielä livenä.

Meillä ei onneksi ole kovin paljon sitä, että joutuisi miettimään kuka menee kenenkin viereen. Vaikka osa porukasta on entisiä aviopareja uusien puolisoiden kanssa, tulevat kaikki kuitenkin ihan hyvin toimeen. Kaikille löytyi luonnollisesti hyvät paikat, eli en usko että niistä tulee kenellekään nokan koputtamista.

Meille ei todennäköisesti tule pöytänumeroita, ellemme päädy kolmipöytäiseen ratkaisuun. Koska tätä ei ole päätetty, emme ole myöskään päättänyt mistä ne numerot teemme. Itse paikkakortit on kyllä keksitty, ja jopa hankittu. Ajattelin myös kirjoitella kaikkien nimet niihin jo valmiiksi, jotta niitä ei tarvitse tehdä viimeisellä viikolla klo 3 yöllä. Meidän paikkakortit on valittu tietenkin teemaan sopiviksi. En olekaan teemaa tainnut vielä esitellä? No, fiksuimmat varmaan arvaavat sen jo näiden paikkakortti-ideoiden perusteella. Arvaatko mihin ratkaisuuden päädyimme?

kuva

kuva

kuva

kuva
kuva

4 kommenttia:

 1. Onpas hienoja ja persoonallisia paikkakortteja! Erityisesti nuo kävyt ovat ihanat. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Käpyjä meiltä löytyy omalta pihalta mielinmäärin ja niitä tuleekin näkymään kyllä meidän koristelussa. :)

   Poista
 2. Ihania. Itsekin olen noita kolmannen kuvan oksista taiteiltuja paikkakortteja ihaillut jo jonkin aikaa ja olenkin pohtinut että puu materiaalina voisi näkyä muutenkin jonkin verran koristelussa. Siitä kun saa ihania juttuja ja vielä (mahdollisesti) halvalla. Teillä taitaa jonkin sortin luonto teema olla tulossa? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ne oli tosi kivat, vaativat vähän näpetämistä kyllä :)
   Ja hyvin arvattu, luonto tulee meidän teemassa näkymään vahvasti. Voisinkin tänään kirjoitella siitä vähän tarkemmin :)

   Poista