keskiviikko 8. heinäkuuta 2015

Häiden muu musiikki

Valssi saatiin tosiaan yllättäen lyötyä lukkoon, ja sen jälkeen olen aina silloin tällöin uhrannut ajatuksiani muillekin musiikeille.

Koska meille on tulossa siviilivihkiminen juhlapaikalle, enkä välitä uruista tulee musiikeista hoitamaan kälyni Kira. Kira myös esittää häävalssin. Vihkimisen solisti on vielä vähän auki, toivoisin että Jemma-kaaso laulaisi, mutta myöskään Kira ei ole poissuljettu vaihtoehto. Ja jos häneen päädytään, tiedän myöskin minkä kappaleen haluaisin. Pete ei ole vielä mielipidettä siihen esittänyt, koska päätin tämän juuri äsken kun kaivoin Lovefall-blogin Kiiran häävideon esiin kätköistäni.

Häämarssi ja poistumismarssi onkin sitten hankalampia. Mulla on pitkään ollut fiksaatio yhdestä tietystä biisistä sisääntulomarssiksi, mutta Pete ei siihen jostain syystä lämpene. Olen yrittänyt kuunnella muitakin, mutta oikeastaan mikään muu ei iske. Tosin on olemassa yksi toinen kappale,  joka olisi kyllä ihan kiva vaihtoehto, pitääkin ehdottaa sitä kun seuraavan kerran on sellainen hetki. Mitään perinteistä meille ei kyllä sisääntuloon tule, se on ihan varma. Mulla taitaa olla liveä perinneallergia :D

Poistumismarssin olen nakittanut Petelle. Katsotaan saako hän valittua sitä :)

Tämän hetkiset ehdokkaat sisääntulomarssiksi ovat:

1. Rakkautta vain - elokuvan soundtrackilta Portugalilainen rakkaustarina.


2. Game of Thronesin tunnuskappale (tästä toki toinen versio, mutta ehdottomasti haluan että Kira pukeutuu vastaavanlaiseen asuun)


3. Christina Perrin Thousand years instrumentaalina. Ihan vaan siksi, että kappale on niin kaunis ja koska katsoin Twilightin Aamunkoi osa1:n kosintapäivänä :)Lauluesitykseksi onkin useampi ehdokas:

1. Christina Perri Thousand years. Luonnollisestikaan tämä ei silloin olisi häämarssi


2. Ella Henderson Glow, enkä osaa selittää muuten kuin että siitä menee aina kylmät väreet :)


3. Metallican Nothing else matters, video tosin Lucia Silvan esittämänä koska meille tulee naislaulaja :)


4. Queenin You take my breath away Rajattoman versiona. Kiran tulkinta tästä saa aina kylmät väreet menemään. Tarvitsisi vain sen viulistin, koska pelkällä pianolla ei toimi.

5. Maybe I'm amazed, esittäjänä Jem. Oon aina tykännyt brittiläisistä laulajista, ja Jem on yksi suosikeistani. Siksi olen löytänyt tämän kappaleen, ja se edelleen iskee. Joku saattaa tunnistaa tämän OC-sarjasta :DTässä listassa on nyt potentiaalisimmat, vaikka muutamamusta hevonen tuolla taustalla pyöriikin. Potentiaalisia ehdokkaita on ainakin Norah Jonesilla ja Katie Melualla. Jälkimmäisen tuotannon voisin ottaa vaikka kaiken meille häihin :D

2 kommenttia:

  1. Yritin kans ehdotella GoT-musiikkia, mutta ei kuulemma olla niin nörttejä... :D + sarjan häät ei ikinä oo ollu mitään maailman onnellisimpia hetkiä ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se toinen pianoversio kuulostaa oikeasti tosi erilaiselta kuin se oikea tunnari. Että ei sitä välttämättä edes tunnista, mutta siinä on hyvä melodia. :D Me ollaan kyllä varsinaisia nörttejä, mutta esim mikään Lord of the Ringsistä ei missään nimessä olisi kelvannut :D

      Poista