maanantai 8. kesäkuuta 2015

Rikki, poikki ja vähän allapäin

Pari viikkoa taas vierähti kuin siivillä. Oikeastaan tuntuu siltä, että pistin silmät kiinni ja se oli siinä. Töissä on normaalin kesän tapaan superkiire. Onnistuin kuitenkin ylibuukkaamaan itseni (jonain päivänä opin sanomaan ei ;D ) ja vielä ensi viikolla koittava lomapätkä aiheuttaa vähän ekstrahommia.

Olen ollut todella väsynyt. En aiemmin ole juurikaan joutunut ylitöitä tekemään, mutta viime viikolla tein joka päivä 11 tuntia töitä. Olin turhautunut ja kiukkuinen, koska joudun raatamaan niin paljon jotta voisin pitää viikon lomaa jonka jäljeen saan taas raataa. Mutta tämä on tätä, kun on valinnut alakseen kesäsesonkiduunin. Kyllähän hommia pitää tehdä silloin kun niitä on.
Lisäksi pahaa mieltä on aiheuttanut politiikka, mutta eri lailla kuin muille. Siihen mehiläispesään en kuitenkaan tarkemmin aio lusikkaa tuikata. Täällä on itketty, kiroiltu ja vannottu että menen jonnekin aikuisten töihin, mutta eipä tätä ompelua kyllä voi lopettaa. Jos voisi vaan ommella ilman yrittämistä, niin voisin ottaa sen vaihtoehdon ;)

Hääjutut eivät ole cateringin vahvistuksen jälkeen edenneet. Olen keräillyt jonkun verran koristeita pitkin kevättä, ja voisin vähän niitä esitellä kun ehdin olla kunnolla valoisaan aikaan kotona. Juhlat.fi:n mukaan meillä on nyt 29% tehtävistä hoidettu. Timanttipossussakin on jo kolmasosa sormuksen summasta säästetty, eli sormuksen pääsen tilaamaan selvästikin aikataulussa. Seuraavia vaiheita on siis sormuksen lisäksi ensimmäine tapaaminen kaason ja bestmanien kanssa (joskus sitten syksyllä), vihkimisen varaaminen (alkuvuosi/loppuvuosi), sekä häämatkan miettiminen. Ideoita sen suhteen kyllä on jo, mutta niistä voisi hyvin kirjoitella ihan eri postauksessa.

Nämä jo tehdyt asiat nappasin ruudulta juhlat.fi:stä. Eikö näytäkin hauskalta tuo ihan ensimmäinen kohta :D4 kommenttia:

 1. Ahhh ihana tuo ensimmäinen kohta :) Mut hei Heidi tosi paljon tsemiä sinne!! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo mua naurattaa se aina. OIkeasti siinä pitäisi olla joku päivä vuodelta 2011 kun tilasin puvun, mutta laitoin sen päivän kun se tuli suomeen :D

   Kiitos <3

   Poista
 2. jaksamisia, lomalla otat sitten ilon irti ja vain lomailet! itse sorrun niin helposti ylisuorittamiseen, että lomallekin on ihan liikaa jo menoja ja näkemisiä sovittu. Ehkä siinä jossain välissä ehtii rentoutumaan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon <3 Oon yrittänyt olla sopimatta mitään kauhean rasasta aikataulua. Tallinnaan ollaan kaason kanssa menossa ja sitten autan jonain päivänä veljeä remontoimisessa, mutta muuten meinaan tehdä vaan sellaisia asioita, mitkä just sillä hetkellä tuntuu hyvältä :)

   Poista