tiistai 23. kesäkuuta 2015

Loma, juhannus, mitä näitä nyt oli

Sinne meni ensimmäinen lomaviikko. Ja juhannus siinä samassa. Loman kohokohta oli ehkä lauantai, kun lähdin töistä onnistuneen sovituksen ja siivoustuokion jälkeen. Ajelin Murren murkinan kautta Tikkurilan mäkkiin hakemaan lounasta ja suuntasin Auroralle murkinoimaan. Aika hurahti taas kuin siivillä. Muuten loma meni siivoillessa, pihahommissa ja veljen asuntoa remontoidessa ja veljen muutossa.

Torstaina kävin kaason kanssa Tallinnassa, missä käytiin sushilla, kiertelemässä ostoskeskuksessa ja sekoamassa ompelutarvikekaupassa.

Juhannuksena vierailtiin naapureilla, jossa polteltiin kokkoa ja valvottiin kolmeen asti. Loma oli kokonaisuudessaan aivan ihana, mutta vielä ihanampi on varmasti elokuun lomapätkä Italiassa. Miten sitä oikein jaksaa sinne asti?

Ennen seuraavaa lomapätkää pitää painaa töitä taas hullun lailla. Tälle viikolle on yhtä pitkä lista tehtävää kuin viime viikolla, ja ensi viikon listakin näyttää jo melkoiselta. Totesinkin tässä eilen, että ei ole mitään toivoa kuvitella että voisi ottaa yhtään enempää hommia kesäksi.

Viime viikolla olen pyöritellyt myös hääjuttuja. Voisin yrittää niitä vähän availla tässä tulevina viikkoina. Tunnen oloni kyllä todella huonoksi bloggaajaksi, kun en oikein jaksa istahtaa alas. :D

Kuvituksena tässä postauksessa on meidän pihakukintaa parin viikon takaa. Näin kauan ne roikkuivat koneella odottamassa että ehdin istua alas. Ehkä mä taas syksyllä ehdin paremmin ;D


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti