lauantai 2. toukokuuta 2015

Pari viikkoa sitten Turussa

Olin toissa viikonloppuna Turussa tapaamassa kourallista hääbloggaajia. Mattimyöhäisenä ehdin vasta nyt istahtaa alas kertomaan päivästä.

Omalta osaltani suunnitelmat muuttui Elvin myötä niin, että en pystynytkään osallistumaan koko päivään. Justiinaa olisi joku voinut käydä käyttämässä ulkona, mutta pikkuinen olisi joutunut olemaan liian pitkän päivän yksin, siksi päädyin siihen että jätän ensimmäisen etapin väliin ja tapaan muut vasta neljältä.

Tavallaan harmittaa, sillä olisin kyllä halunnut nähdä Fiancéen sisältä, sillä sitä ei ainakaan ulkoa päin katsottuna ole turhaan kehuttu kauneimmaksi hääpukuliikkeeksi. Mutta jätin mieluummin hääpukujen katselun väliin, ja jäin porukan kanssa syömään. Tytöille siis kerrottiin hääpukuihin liittyviä vinkkejä ja esiteltiin häämuotia. Myös VideoTimo oli piipahtanut paikalla. Onneksi varmaan tapaamme työn puitteissa Timonkin kanssa tulevaisuudessa.

Itse liityin seuraan siis vasta Butik Lilianilla. Olin paikalla jo vähän etukäteen, ja ehdin vaihtaa Riikan kanssa kuulumiset jo ennen tyttöjen paikalle saapumista. Butik Lilian on siis pikkuinen vintage-liike, joka myy myös suomalaista asustekäsityötä ja myös jonkin verran kotimaisia vaatteita. Riikka valmistaa myös mittatilauksesta vaatteita, eli meidän liikkeillä on paljonkin yhteistä. Riikan putiikissa on aitoa vintagea ja vanhoja second hand -aarteita huippusuunittelijoilta. Silmiini osui mm. Badgley Mischan kenkiä ja Vera Wangin iltapuku. Suosittelen ehdottomasti piipahtamista Yliopistonkadulla Turussa asioidessa :)Lilianissa oli paikalla myös CaiSannin Sanni ja Ainon Satu. Lilianin vakivalikoimaan kuuluu Ainon hiuskoristeet, ja Sanni oli paikalla esittelemässä omia korujaan ja tuotteitaan. Olen jo pitkään ihastellut CaiSannin persoonallisia ja uniikkeja sormuksia, joista näytillä oli muutama ihana yksilö. Testasinkin yhtä, vaikka odotankin jo kovasti että pääsen laittamaan sen omani tilaukseen. Tilasin Sannilta kuitenkin meille kakunkoristeen, vaikka olinkin ajatellut että se on sellainen mitä en tarvitse. En tiedä tarvitaanko sitä edelleenkään, mutta tilasinpa sen silti. :DAinot on minulle tuttuja omastakin kaupasta, mutta en kyllä osaa olla ihmettelemättä sitä kärsivällisyyttä ja rakkautta mitä upeisiin koristeisiin on laitettu. Satu kertoi että asusteiden materiaalit voi olla peräisin ihan joka puolelta maailmaa, ja tulimmekin sopineeksi että voisin osan kangasjätteistäni laittaa hänelle :)Samalla kun kuuntelimme tyttöjen esityksiä, nautiskeltiin kuohujuomaa, mansikoita sekä MBakeryn tarjoamia leivoksia. Tai ainakin minä söin leivoksia, muut tytot taisivat olla jo pistelleet niitä tarpeeksi massuihinsa. :D Leivokset olivat taivaallisia. Taisin vetää niitä kaksi vai kolme putkeen, hups! MBakery on valittu tänä vuonna suomen parhaaksi leipomoksi, eikä varmasti syyttä.


Lilianin jälkeen suuntasimme Radisson Blu Marinaan kabinettiin jossa tapasimme Juhlahumua ja Juhlahuumaa. Eli paikalla oli siis Juhlahumua.fi verkkokaupan Anu ja Hannele sekä Juhlahuuman Jenni. Urjalan makeistukku oli tarjonnut meille makeisia karkkibuffetin muodossa. Kabinetissamme meille kerrottiin vähän tämän hetken trendeistä ja tulossa olevista jutuista. Pari suurimmista trendeistä oli tuttuja ja olleet valloilla jo hetken aikaa, mutta olin iloisesti yllättynyt että myös tummemmat sävyt on nousemassa. Erityisesti ilahdutti upean viininpunaisen uudelleenbrändäys marsalaksi :)Virallisen osuuden jälkeen jatkoimme vapaata jutustelua ja nautiskelimme Radissonin yhteydessä olevan Grill Itin sapuskoista. Kiitos kaikille tytöille Pauliinalle, Miljalle, Emmalle, Susannalle, Lauralle ja Korinnalle, sekä tietysti koko homman järjestäneille Emilialle ja Emmille :)

2 kommenttia: