sunnuntai 10. toukokuuta 2015

Hääyö mielessäni

Näinä unettomina öinä, mitä täällä kotona vietän, olen pohdiskellut vähän hääyötä. Ihan jo käytännön syistä, tulemme viettämään sen hotellissa, sillä reilun 40 minuutin taksimatka tänne meille kotiin maksaa saman verran kuin katselemamme huone. Ja koska mä rakastan hotelleja, haluan sellaiseen ihan ehdottomasti. Mikäs sen ihanampaa kuin pujahtaa jonkun muun viikkaamaa sänkyyn, puhtaisiin lakanoihin. Eikä ollenkaan haittaa se, että hotellissa ei olisi kissaa raapimassa oveen ja huutamassa että "päästä ulos" tai Elviä ulisemassa että "tylsää, viihdytä". Saisi nukkua yhden yön ilman korvatulppia tai kuulosuojaimia. Hmm. Pitäisiköhän mennä hotelliin ensi yöksikin?

Ajatuksenamme oli, ettemme ottaisi mitään sviittiä, koska huoneessa ei kuitenkaan hengailla kovin pitkään. Joku hiukan reilumman kokoinen tavan huone on oikein riittävä. Itse olen vielä pyöritellyt mielessäni sellaista vaihtoehtoa, että olisimme kaason kanssa samassa huoneessa sen häitä edeltävän yön. Käytännön syistä sekin on varmasti vietettävä hotellissa. Ei tarvitsisi murehtia tavaroita, kun ne olisivat jo valmiina ja voisi vain kävellä huoneeseen ilman että tarvitsisi tsekata sisään. En kyllä oikeastaan tiedä kuinka se noin yleensä tapahtuu. Tsekkaako pari oikeasti itsensä sisään yöllä vai onko joku käynyt hoitamassa sen heitä ennen?
Lisäksi siinä  mielessäkin olisi kätevää olla lähellä juhlapaikkaa, kun pääsemm laittamaan sitä vasta kahdeltatoista. Ajattelin karkeasti aamun niin että nukkuisimme vaikka kahdeksaan, kävisimme aamiaisella ja meikkaisimme ja laittaisimme siinä hotellissa kunnes olisi aika lähteä laittamaan juhlapaikkaa valmiiksi. Pukuun pukeutuisin sitten juhlapaikalla kun paikat on saatu kuntoon. Mitään tarkempia aikatauluja tietenkään ei ole suunniteltu, kun vihkiaikaa ei ole saanut vielä varata, mutta enköhän palaa siihenkin aiheeseen viimeistään ensi vuonna :)

Hotellejahan meillä riittää valittavaksi koska juhlapaikka on ihan keskustassa. Tällä hetkellä vahvoilla on Glo hotellit, mutta eipä tuo Tornikaan mikään huono vaihtoehto olisi. Jos olisi rajaton budjetti, haluaisin Sokos Aleksanterin Rock'n'Rose -huoneeseen, jossa olimme kerran ottamassa pikkutuhmia kuvia miehelle lahjaksi. :) Luulen että annan tämän asian valitsemisen mahdollisesti Peten harteille.

Siirtymisen hotellille haluan ehdottomasti tehdä jalan. Haluan avata laahuksen vapaaksi ja kävellä käsi kädessä tuoreen aviomieheni kanssa alkusyksyn Helsingin yössä.. Paitsi jos sataa, sitten pitää miettiä uudestaan :D

Mitenkäs teilläpäin, hotelli vai oma sänky?

kuva: Inbal Dror


6 kommenttia:

 1. Hotelliin tsekkauksen aikataulu on varmasti sovittavissa joustavasti hotellin kanssa, kun kyse on häistä :)
  t. Kira

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pitää sitten hotellin varauksen yhteydessä selvitellä. :)

   Poista
 2. Me oltiin Glo Artissa. Huone oli kivan moderni,mutta pienempi kuin odotin. Aamupala oli perushyvää. Aika kallis oli hintaansa nähden, mutta plussaa siitä että avainkortteja sai antaa kahdeksalle (muistaakseni) henkilöllle, jätin listan respaan ketkä tulee aamulla huoneeseen (kampaaja, meikkaaja, kaaso ja BM, floristi, valokuvaaja...), respa antoi heille avainkortit ja he sitten tulivat itse huoneelle asti, ei tarvinnut noutaa heitä respasta (Glo Artissa on kaikki käytävät lukossa, ja tarvitsee avainkortin). Teille toki tällä ei ole merkitystä, jos menette hotelliin vasta häiden jälkeen. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Glota mietittiin senkin takia, että mulla saattaisi olla sinne suhteita. Ei nimittäin haittaisi, vaikka saataisiin joku mukava tarjous :) Kaaso hoitaa meillä meikkauksen eikä floristiakaan tarvita ja valokuvaaja liittyy mukaan vasta juhlapaikalla, niin ei tarvitse tuota kulkuasiaa miettiä jos päädytään hotelliin kaason kanssa. :)

   Poista
 3. Hei Heidi! Blogissani olisi sinulle pieni haaste, jos brändit ja brändiuskollisuus kiinnostaa :)
  http://project4ever.blogspot.fi/2015/05/materiasta-ja-tapauskollisuudesta.html

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jahas, tähän pitääkin perehtyä paremmin vaikka tosrtaina kun on vapaapäivä :) Kiitos!

   Poista