sunnuntai 24. toukokuuta 2015

Give us food!

Heti paikan valinnan jälkeen seuraavaksi tärkein asia järjestettävien listalla oli ruoka. Petellä oli pitkään toiveena että haluaisin kokonaisen sian, mutta sen kustannukset meidän alle 40 hengen häille olisi olleet hiukan turhan suuret, joten sain hänet suostumaan mun vaihtoehtooni.

Pitopalvelua miettiessä laitoin heti viestin Jemma-kaasolle kysyäkseni mistä heidän häiden ruoat oli tulleet. Sen jälkeen soitin Catering Ceitaaseen Juhikselle. Meillä oli alkuun puhetta siitä siastakin, mutta Jemmankin häistä tuttu pääruoka houkutteli niin paljon enemmän, että päätin että se meille tulee. Alkuun mietin, että kehtaanko ottaa samaa ruokaa kuin Jemman häissä oli, mutta päätin että paluu omien häiden tunnelmaan ruuan muodossa olkoon hyvä 3-vuotishääpäivälahja meiltä. Varastettiinhan me juuri se viikonloppu ;) Voin jo maistaa suussani sen taivaallisen lihan, enkä ehkä jaksa odottaa tätä reilua 1vuotta.

Meille ei tule alkuruokaa erikseen ollenkaan, vaan siirrymme suoraan pääruokaan. Tämän paljon puhutun lihan ja sen lisukkeen lisäksi tulee pari muutakin lisuketta, jotka on vielä lyömättä lukkoon. Niitä asioita mietitään sitten tarkemmin myöhemmin. Lisäksi meille tulee Ceitaan kautta iltapalaksi mahdollisesti hodari-baari, mutta olen kyllä miettinyt sellaistakin ratkaisua että tilaisin euron juustoja mäkkäristä kaikille. Katsotaan mitä lähempänä tapahtuu ;)

Kakku tulee Ceitaan yhteistyökumppanilta Patisserie Teemu & Markukselta. Heidän kakku oli myös Jemman häissä, ja sekin oli taivaallista. Me lähdemme varmasti maistelemaan kakkujakin vasta ensi vuonna, mutta uskon että jos valikoimissa on tuota tummaa kuvissa näkyvää kakkua, niin se tulee kyllä varmasti meillekin. Nams.

Postauksen kuvat on otettu Jemman ja miehen häistä, kuvaaja on Kimmo Ervola.

2 kommenttia:

  1. Teemun ja Markuksen kakut <3. Meillä oli häissämme heiltä valkosuklaakakku ja se oli aivan älyttömän hyvää. Niin hyvää, ettei kaikille halukkaille riittänyt santsattavaa, kun kakku oli jo syöty. =)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mahtavaa kuulla että joku muukin on tykännyt. Pitäsköhän varmuuden vuoksi ottaa ekstrakakku niin saan itekin santsattua usemman palana :D

      Poista