keskiviikko 29. huhtikuuta 2015

Miten kaunistautua hääpäivään?

Ideoin edellisellä ripsihuoltokerralla Marian kanssa, että voisin kirjoittaa vähän erilaisista morsiamille sopivista kauneushoidoista. Monet haaveilevat erilaisista kauneushoidoista, mutta eivät esimerkiksi tiedä milloin ja missä ne kannattaa ottaa. Day Spa Yade tarjoaa monia ihania hemmotteluhoitoja ja kauneushoitoja, jotka sopivat loistavasti niille, jotka haluavat panostaa esimerkiksi hääpäivään.

Kasvohoidot ovat etenkin huonoihoisten paljon käyttämä palvelu. Niitä saatetaan ottaa sarjahoitoina, tai sitten yksittäisenä hoitona. Hyvä nyrkkisääntö on, että mitä rankempi hoito, sen kauemmin häistä se kannattaa tehdä. Mitään kovin voimakkaasti ihoa puhdistavia hoitoja ei kannata tehdä enää hääviikolla, koska iho saattaa aina jäädä epäpuhtauksien kohdalta punoittavaksi. Hääviikoille sopii kuitenkin ihoa kirkastava ja heleyttävä "Tuhkimohoito", eli Beauté Lifting.Jalka- ja käsihoidot on myös suosittuja, sillä käsiä tulee hääpäivänä esiteltyä koko ajan. Jos on esimerkiksi allekirjoittaneen tapaan todella kuivat kädet ja repsottavat kynsinauhat, niin enpä suoranisesti haluaisi esitellä sormessa kimeltelevaa vihkisormusta tämän näköisillä käsillä. Myös jalkahoitoja kannattaa ajatella, etenkin jos on avokärkiset kengät, sandaalit tai lyhyt puku. Itselle tulee ainakin käsihoito, ja jalkahoidossa yritän käydä ainakin keväisin, kun vaihtaa maiharit ballerinoihin :)

Kynsiin voi laittaa joko geeli - tai geeliakryylirakennekynnet, tai jos toivoo luonnollisempaa mutta siistiä lopputulosta, Guccion geelilakkaus on todella kätevä. Myös varpaan kynnet voi laittaa samalla lailla, ja jos lähtee esimerkiksi häämatkalle heti, niin mikäs ihanampaa kuin kauniit varpaan kynnet sandaaleissa tai rantahiekassa (oletan tässä että suurin osa varmaankin lähtee aurinkoiseen ja lämpimään paikkaan, missä todennäköisesti on hiekkarantoja :D ). Itse ajattelin pitäytyä geelilakkauksissa, mutta ajattelin ottaa ne myös varpaisiin. Tykkään muutenkin etenkin kesällä pitää niitä, sillä kynsien lakkaukseen ei oikein tahdo olla aikaa. Kynsien ei muuten tarvitse olle tavalliset ja tylsät, vaan ne voi olla melkein mitä vaan maan ja taivaan väliltä. Omia inspiraatiokynsiä voi käydä kurkkaamassa pinterestistä. Kynnet kannattaa käydä huoltamassa hääviikolla niin ne ovat parhaimmillaan hääpäivänä. Itse suosittelen ottamaan ne jo noin kuukausi ennen häitä, koska ainakin omilla käsillä menee hetki tottua uusiin vahvempiin kynsiin.


Ripsipidennykset on koko ajan suositumpia, koska ne ovat niin helpot käyttää. Heräsit koska vaan ja mistä vaan, näytät aina ihmiseltä etkä olmilta. Ripsiä saa niin monenlaisia että jokaiselle varmasti saadaan tehtyä juuri itselle sopivat. Jos ripsipidennykset laittaa häitä varten, niin kannattaa käydä teettämässä testi vaikka pari viikkoa ennen häitä, niin näet sopivatko ne käyttööso. Kaikille ne ei nimittäin sovi, jos on esimerkiksi allerginen liimalle. Ripsihuollossa kannattaa käydä sitten hääviikolla. Itse kävisin ehkä viikon alussa, koska ainakin omat ripset näyttää pari päivää huollon jälkeen vähän liiankin täydellisiltä. Day Spa Yadesta saa muuten nykyään piristykseksi myös värillisiä ripsiä. Mainoskuvassa mallilla oli violettia, ja sekös mua ilahdutti. Tiistaina seuraavassa huollossa laitetaan varmaan testiin, että miltä näyttää. :)Karvat on sellainen vihollinen, jota vastaan varmaan jokainen nainen taistelee. Itse olen tähän asti luottanut epilaattoriin, mutta Yadekin esimerkiksi tarjoaa karvojen sokerointia, joka on iholle hellävarainen tapa hankkiutua karvoista eroon. Oikeastaan jokaisen kropan alueen voi sokeroida, mutta tuo alakerta taitaa Marian puheiden mukaan olla suosituin paikka joka käydään sokeroimassa. Sokerointi ei tehoa yhdellä kerralla kaikkiin karvoihin, koska karvoissa on eri kasvuvaiheita, ja tietyssä kasvuvaiheessa oleva karva ei vaan lähde irti vaikka kuinka yrittäisi. Lisäksi kaikkein lyhyimmät karvat eivät välttämättä myöskään lähde. Sileää lopputulosta varten kannattaa käydä sokeroinnissa ainakin kaksi, mielellään jopa kolme kertaa ennen vaikka sitä häämatkaa. Sokerointi kannattaa ajoittaa niin, että viimeisimmän hoidon tekisi hääviikolla. Suositeltu hoitoväli on kolme viikkoa.

Näiden kaikkien ennen hääpäivää tehtävien hoitojen lisäksi Yade tarjoaa hääpäivän meikkausta. Häämeikkiin sisältyy aina koemeikki, eli pääset varmistumaan siitä, että olette ymmärtäneet toisianne oikein. :) Yadella on myös erilaisia kauneuspaketteja morsiamelle, sulhaselle ja polttareihin. Lisätietoa löytyy osoitteesta dayspayade.fi.

Toteutettu yhteistyössä Day Spa Yaden kanssa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti