perjantai 10. huhtikuuta 2015

Jee, meillä on valokuvaaja!

Mainitsin alkuviikosta että meidän kuvaaja-asia on järjestynyt.

Olin alunperin sopinut vanhan kaverini kanssa, että hän tulee kuvaamaan, mutta elämäntilanteen muutoksen takia sovimme että etsinkin jonkun muun. Mielessä kävi heti ensimmäisenä tämä kuvaaja, jota olin jo miettinyt aikaisemminkin, ennenkuin olimme edes menneet kihloihin.

Meille tulee kuvaajaksi Vilja Harala, joka kuvasi erään viime kesäisen asiakkaani häät. Vilja kävi kerran liikkeessäni ihan sattumalta pyörähtämässä ja kysymässä saako jättää flyereita. Olen aina luottanut ensivaikutelmaani ihmisistä, ja pidin Viljasta saman tien. Henkilökemia on äärettömän tärkeä asia asiakkaan ja palveluntarjoajan välillä, enkä usko, että olisin voinut palkata sellaista ihmistä, josta en olisi pitänyt. Kaikki alat, jotka vaativat luovuttaa, vaativat myös taiteilijalle oman vapauden. Ennenkuin ymmärsin asian, petyin esimerkiksi aina kampaajalla käydessä. Vaikka mielessäni onkin jotain, en enää vaadi liian tarkasti mitään, koska jokainen ammattilainen tuntee oman alansa, ja osaa kyllä sanoa mikä näyttää hyvältä, ja mikä vielä paremmalta.

Viljan sivut löytyvät täältä. Jos teiltä puuttuu kuvaaja, niin suosittelen lämpimästi tutustumaan Viljaan :) Postauksen kuva on Viljan ottama, ja kuvan morsiamen puku on minun tekemäni :)


2 kommenttia:

  1. Ihanan tunnelmallisia kuvia Viljalla! :) Mun blogissa olisi sulle muuten Liebster Award haaste :)

    VastaaPoista
  2. Joo mäkin tykkään kauheasti. Meidän tunnelma saattaa olla vähän erilainen kuin esimerkkikuvien, mutta uskon että saadaan se taltioitua hyvin :)

    Mäpä käyn kurkkaamassa!

    VastaaPoista