maanantai 9. maaliskuuta 2015

Palanen paikoilleen

Tammikuun puolella ihmettelin blogissa sitä, miten ihmeessä kukista on tullut mulle niin iso kynnyskysymys. Pohdiskelin että haluaisin ehdottomasti oikeita kukkia, ja olen edelleen sitä mieltä, että oikeat kukat on kauniimpia. Jotenkin se ajatus siitä, että kimpun kohtalon saa tietää vasta pari viikkoa ennen häitä ahdisti.

Siksipä päätin tehdä sellaisen tempun, että tilasin sen silkkikukkakimpun. Nyt jos se näyttää hyvältä, voin pitää sen varalla, ettei oikeita jaloleinikkejä saa. Jos oikeita kukkia saa, niin pidän tekokukat töissä niin sen kanssa voi mallata kimpun pitämistä tai sitten isken sen maljakkoon täällä kotona, kun ei tänne oikeita kukkia voi tuoda :D Lisäksi aina on myös myymisvaihtoehto, uskon että sen saisi kyllä kaupaksi. Ja jos se ei miellytä minua niin myyntiin vaan, jollekin muulle se voi olla unelmien kimppu!

Kimpun tilasin Etsyn kautta Kanadalaisesta Bride in Bloom -kaupasta. Mulla on Etsystä niin paljon hyviä kokemuksia omista ja yrityksen ostoksista, että uskalsin ihan huoletta kimpun tilata. Toki se ei ole vielä tullut, sillä valmistumisajaksi on arvioitu toukokuu, mutta yhteydenpito Suzien kanssa on sujunut moitteettomasti. Laitoin Suzielle kuvan mallikimpusta ja sain tarjouksen. Tarjoukseen oli laskettu kimpun lisäksi yksi rannekukka ja kolme viehettä, mutta jätin ne pois nyt toistaiseksi - ajattelimme Jemma-kaason kanssa että Jemma on niin taitava askartelemaan kukkia, että voi sellaiset touhuta iltapuhteiksi - kankaista kun ei todella ole ompelimossa pulaa :D

Tulee mullekin iltapuhteita, kun pääsen askartelemaan koristeita - kertoilen niistä lisää myöhemmin. :)

Kuvituksena tässä postauksessa yksi Suzien tekemistä valmiista kimpuista. En noin yleensä välitä punaisesta (paitsi tukassani) tai kalloista, mutta tämä on kyllä kertakaikkisen upea!

kuva

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti