lauantai 21. maaliskuuta 2015

Pakkokenkä

Yllärivalssi toi eteen ihan oikean ongelman. :) Mikään harkitsemistani kengistä ei moiseen tanssiin sovi, vaan kaikissa on liian korkea korko (ja siis valssissa voi korko oikeasti olla liian korkea, jos olet jo valmiiksi varpailla niin mietipä kun pitää vielä nousta lisää. Ei muuten välttämättä onnistu, paitsi jos vietät kaikki päivät valmiiksi koroissa). Ensimmäinen ajatus oli että voi ei! Joudun kenkäostoksille. Mähän en siis oikeasti pidä oikeastaan minkään ostosten tekemisestä, saati kenkien silloin kun etsin jotain tiettyä.

Parin sekunnin päästä muistin Minna Parikan, ja tiesinkin heti, mitä kenkiä haluan päästä sovittamaan. Muistatteko kun joskus aiemmin haikailin Lulujen perään? No niistähän on se matalampi Little Lulu edelleen valikoimissa, ja siinä olisi juuri täydellinen 6cm korko valssaamiseen.  Täydellinen korko olisi myös kahdessa muussa mustassa kengässä. Klassikkokenkä Raquelistakin on nimittäin olemassa aavistuksen matalampi kenkä Jodie ja nyt kevään uutuus More the merrier on ehkä maailman söpöin pupukenkänen. Sopisi kivasti kaappiin valmistujais-Bugsien rinnalle :)

Näitä pitää käydä jossain vaiheessa sovittamassa, jotta voin olla kärppänä esimerkiksi aleissa. Yrittäjän palkalla ei meinaan Parikoita noin vaan ostella, niihin säästetään rahaa  :) Vitsailinkin Petelle, että perustan lipaston laatikkoon timantti-rahaston lisäksi Parikka-rahaston. Käteisenä kun on helpompi säästää tällaisia "pikkusummia".

Kaikki kengät on hintaluokaltaan 275-305€. Kuvat lainattu Parikalta :)
2 kommenttia: