torstai 19. maaliskuuta 2015

Give me some music!

Moikka pitkästä aikaa!

Täällä ollaan edelleen hengissä, mutta viimeinkin meillä on saatu hiukan remonttia etenemään ja no, kun mies on niin paljon poissa niin kyllä sitä aika tiiviisti vietetään aikaa yhdessä kun ollaan kummatkin kotona. Blogi on siksi jäänyt vähän taka-alalle. Mulla ei valitettavasti ole vielä antaa minkäänlaista kuvamateriaalia remontin etenemisestä, eikä kyllä oikeastaan hääjutuistakaan.

Hääsuunnittelussa elellään sellaisessa suvantovaiheessa, että mitään ei oikein kannata vielä päättää ja miettiä. Kaikki isommat asiat on aika lailla hanskassa, ja pieniä ykistyiskohtia on ihan turha vielä miettiä, tai ainakaan mainita Petelle :D

Olenkin nyt viime päivät käyttänyt häämusiikkien miettimiseen. Meille on tulossa siviilivihkiminen juhlapaikalle (tai siis ainakin näin on suunniteltu!) ja suunnitteilla oli sisääntulo- ja poistumiskappaleet sekä kaason (ja/tai kälyn) esittämä lauluesitys. Meillä tuntuu olevan vain hiukan erimielisyyksiä siitä, minkälaiset musiikit on hyvät näitä ajatellen. Mulla olisi kyllä täydellinen sisääntulomarssi tiedossa, mutta jostain syystä Pete ei sillä lämpene. Lauluesitykseksikin olen mietiskellyt kaikenlaista, mutta mikään ei ole vielä tuntunut erityisen hyvältä.

Ehkä suurin ongelma on kuitenkin se, että pari päivää sitten käyty keskustelu tanssimisesta häissä yllätti täysin. Petehän ei siis tanssi, mutta ilmeisesti häissä pitää tanssia ja tanssin pitää olla nimenomaan valssi. Mutta hitsi kun kaikki suomalaiset valssit on jotenkin niin.. perinteisiä :D Jotain vähän erikoisempaa pitäisi siis löytää, mutta mitä?


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti