sunnuntai 15. helmikuuta 2015

Talviripset

Mä olen vieläkin vähän hämmennyksissä eilisestä. Love me do -messut huipentui hääblogiäänestyksen tulosten julkistamiseen, ja kävikin niin hassusti että voitin ammattilaiskategorian Tuhkimotarinan blogilla. Haluaisin kiittää tätäkin kautta kaikkia äänestäjiä. Tuhkimotarinan blogiin on muutem vähän myöhemmin tulossa vielä uusia kurkistuskuvia perjantailta.Kävin viime viikolla ripsihuollossa, ja ihmettelin Marialle sitä, miten ripset tuntuvat talvella harvenevan nopeammin kuin muulloin. Tuntuu että kolmen viikonkaan huoltoväli ei riitä. Syynä on isot lämpötilojen vaihtelut, joka on ripsiliimoille haastavaa. Pahimpina päivinä nytkin on saattanut olla 30 asteen heittelyitä, ja samalla kun lämpötila muuttuu, muuttuu myös ilmankosteus, ja etenkin tuoreille ripsille se kosteuden vaihtelu on se suurin ongelma. Ripsiähän ei saisi ensimmäisiin vuorokausiin altistaa liialliselle kosteudelle, esimerkiksi suihkulle tai minun tapauksessani höyryraudan höyryille, sillä ripsiliima tarvitsee kestävämmän sidoksen muodostumiseen juuri tietyn määrän kosteutta.

Day Spa Yadeen on tullut uusi kätevä laite, joka nopeuttaa tämän kestävämmän sidoksen syntymistä. Älypuhelinta muistuttava laite sumuttaa juuri tarvittavan määrän vesisumua mitä liima tarvitsee tehden ripsistä nopeammin kestävämmät. Lisäksi nanomister poistaa kaikki liiman hajuhaitat samantien, eli enää ei tarvitse pelätä hajusta aiheutuneita haittoja. En tiedä kuvittelenko vain, mutta tuntuu että tämän reilun viikon aikana ei ripsissä ole tapahtunut minkäänlaisia muutoksia, vaan ne ovat edelleen ihan kuin juuri huollosta tullessa. Parin edellisen huollon jälkeen tuntui että viikon jälkeen jo ripsiä oli tipahdellut ihan huolella. Ajattelin jo, että vika on minussa :DToinen kestävyyttä parantava tuote on siveltimellä levitettävä suojavoide. Suojavoiteessa on Royal jellyä, joka ravitsee omia ripsiä pidennysten alla. Olen laittanut tuotetta nyt kerran viikossa. Suositus on 1-2 kertaa viikossa. Hoitovoide levitetään pienellä siveltimellä, josta kannattaa aina poistaa mahdollisimman paljon ylimääräistä voidetta, ettei sitä valu silmiin. Hoitovoide tekee ripsista ihanan kiiltävät, mutta se ei kuitenkaan pinnoitu ripsien pintaan ikävästi.


Yade Lashes on etenkin herkkäsilmäisille sopiva ripsituote. Nanomister poistaa liiman katkuja ja Yaden ripsiliima on juuri vaihdettu EU-valmisteiseen medikaalitason liimaan, jota ei ole testattu eläimillä, vaan ihosoluilla. Sen pitäisi olla mahdollisimman vähän allergisoiva. Lisää Yaden omasta liimasta voit lukea täällä. Yade Lashes perheeseen kuuluu sekä klassiset pidennykset ja volyymiripset. Vielä toistaiseksi en ole kokeillut volyymejä, vaan pysytellyt klassisissa. Day Spa Yadessa klassisia ripsiä tekee pääasiassa Maria ja volyymejä Anna, joskin Anna tekee myös klassisia ripsiä. Vuoden ensimmäisen huollon kävin ottamassa Annalla, kun Maria lomaili aasian auringossa. :) Anna on viime syksynä suorittanut Yade Lashes sertifikaatin, eli on valvotusti suorittanut ripsikokeen.

*Postaus toteutettu yhteistyössä Day Spa Yaden kanssa*

2 kommenttia:

  1. Luinkin tästä jo naamakirjasta, mutta onnea ihan mielettömästi tätäkin kautta! :) Meikäläisenkin ääni meni Tuhkimotarinalle ^_^

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitoksia onnitteluista ja äänistä <3

      Poista