torstai 19. helmikuuta 2015

Love me do 2015

Kuten olen saattanut mainita, niin viime lauantai meni Turkkusessa Love me do:ssa. Naurattaa edelleen, kun multa lipsahti yhden tutun kanssa jutellessa hassu juttu. Sanoin hänelle että menen ensimmäistä kertaa messuille ihmisenä, enkä yrittäjänä :D

No, ensimmäiset ihmismessut meni oikein hyvin, mukaan lähti yksi kappale kunniakirjoja ja pokaaleja, ja korillinen suklaata (joista melkein kaikki on jo syöty, anteeksi hääpukuni!). Varsinaisia ideoita ei löytynyt, mutta uusia tuttavuuksia senkin edestä. Kiitoksia vaan kaikille blogiloungessa hengailleille tytöille ja niille tyypeille joiden kanssa tuli juteltua messuosastoilla.

Viime vuoden Love me do oli kovasti erilainen, ja miljöönä pidin itse tästä ehkä hiukan enemmän, joskin Kattilahallin tunnelma oli niin erilainen, etten tiedä onko ne oikeastaan edes vertailukelpoisia. Reissaavat messut voivatkin olla kivat juuri siksi, että jokainen tapahtuma on oikeasti erilainen. Ne viime vuoden pikkujutut oli hienosti petrattu, vaikka musiikki oli edelleenkin aika kovalla. Mutta alakertaan ei kuulunut ;)

Näytös oli hauska ja erilainen, siinä oli kiva teema ja hienoja pukuja. Näytöksestä en saanut kuvia, kun jonkun kuvaustaidot eivät selvästikään kykene liikkuvaan kohteeseen. Pitää ehkä yrittää petrata. Jonkun verran kuvia kameraani taltioitui:

Tämä musta sormus oli muuten ainoa asia, joka oikeasti itseäni messuilla kiinnosti. Vähän tämän tyyppistä olen katsellut "sitten joskus" sormukseksi. 

Design Domin uutuuskorut oli kanssa pakko katsastaa. Osa näistä tulee myyntiin Tuhkimotarinaan myöhemmin.


8 kommenttia:

 1. AAAAAAH, nuo Domin korvikset!!!!! Mä missasin ihan täysin, ja nyt rakastuin!!!!!! Kylmät väreet!! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ne on ihania! Sun täytyy tulla käymään mun putiikissa, kun ne tulee niin pääset ihailemaan ja shoppailemaan :D

   Poista
 2. Heips! Satutko muistamaan, kenen suunnittelemia nuo viimeisessä kuvassa olevat filigraani-tyyppiset sormukset on? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Valitettavasti en ole ihan täysin varma: ne saattoi olla Carina Blomqvistin. Unohdin ottaa kaikki nimet ylös, luulisi mun tietävän paremmin.. :D

   Poista
  2. Joo Carina Blomqvistin baroc-mallisto http://www.carinablomqvist.fi!

   Poista
  3. Kiitos kovasti, täytyy tsekata! :D

   Poista
 3. Oli kiva törmätä tulla messuilla! Ja hei pakko huikata myös, että ihana toi sun bannerikuva. Ja ihanat sormukset! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Todellakin! Kiitos, lumisesta pihasta oli kerrankin hyötyä :)

   Poista