torstai 5. helmikuuta 2015

Kutsuja

Tällä viikolla olen mennyt jälleen asioiden edelle ja pohtinut kutsuasioita. Toisaalta, jos haluaisimme lähettää save the date-kortit, lähettäisimme ne varmasti niin, että olisivat perillä vuosi ennen häitä, ja sitä ajatellen en toisaalta ole niin ajoissa..

Save the datet kuitenkin todennäköisesti jää, sillä en koe varsinaisesti tarpeellisena kaksia postikuluja, varsinkin kun ehdimme varmasti myös näkemään kaikki tässä ennen häitä.

Kutsuja kuitenkin tosiaan olen katsellut, ja käynyt läpi niin kotimaiset kuin muutaman ulkomaisen nettikaupan ja toistaiseksi parhaimmat on löytynyt amerikkalaiselta Wedding paper divasilta. Olen tehnyt heidän sivuillaan muutamia mallikortteja Petelle katsottavaksi, ja kun selvitän mikä olisi hänen mielestään paras tyyli, niin kysäisen varmaankin hinta-arviota vielä Marjolta. Hirveän paljon ei budjetissa ole kutsuille varattu rahaa, mutta katsotaan nyt miten käy, olisi ihana saada uniikit kutsut.

Tämän tyylisiä olen kuitenkin katsellut valmiskutsuista.

1. Kauniit kasvikuviot ja värit miellyttävät silmää paljon. Nimifontti vaihdettaisiin koukeroiseen, yläosan teksti jäisi pois, ja muut muokattaisiin luonnollisesti meidän tarpeisiin sopiviksi :)
Miinusta siitä, että hääsivuston linkille ei ole loogista paikkaa.


2. Hieno koukero ja nuoli-meininki, mikä sopisi meidän teemaan hyvin. Tekstit yksinkertaistettaisiin, nimet tulisi koukerofontilla ja ihan alarivin merriness-teksti häviäisi.


3. Yksinkertainen kutsu, josta uskon Peten pitävän. Meillä tekstiä lähtisi pois melko paljon: ensimmäiseksi tulisi nimet yhdelle riville, sen jälkeen muut tekstit. Koukerofontin vaihtaisin varmaankin toisenlaiseen.


4. Tämä kutsu on täällä ehkä nyt vaan villinä korttina, koska tiedän ettei sitä hyväksytä koskaan. Ei se myöskään sopisi, koska tuo täydellisen kaunis sininen ei nyt päätynyt teemaväriksi. Ihanan yksinkertainen, joskin jälleen vaihtaisin nimifontit koukeroisiksi ja jättäisin sukunimet laittamatta. Muuten on hyvin tilaa lisätiedoille.9 kommenttia:

 1. Kivoja kutsuja! Tulipa muuten mieleen, että kysäsehän multa jossain vaiheessa että mitä kaikkea multa löytyisi sellasta mitä voisin sulle lainata. Mm. mustia kynttilälyhtyjä löytyy aika kasa, saattaisivat sopia teidän tilaan? Jotain muutakin sopivaa voisi ehkä olla.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo ehdottomasti kysyn! Pakko yrittää säästää kaikesta missä vaan voi :D Pitää tulla kaivelemaan sun nurkkiasi, ja tarkistamaan teidän tupa. Pitäskö meidän uusia häähulluttelijoiden kokoontumisajot?

   Poista
 2. Hih, hauskaa huomata, että joku muukin tekee asioita tässä järjestyksessä. Meillä häät 2016 kesällä ja niin kuin tänään postasin, minä olen jo aloittanut kutsujen teon :) Kauniita muuten kaikki nuo kutsut.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heh, ehkä se on hyvä olla ajoissa. Mäkin varmaan tilaisin kutsut jo, jos oltaisiin saatu vihkiaika sovittua jo, mutta loppuvuoteen taitaa mennä :D

   Poista
 3. Kivan näköisiä kutsuja :) Kyllä täälläkin on jo kutsu-asioita mietitty, vaikka ne häät kanssa vasta 2016. Mutta mikäs sen parempaa, että sitten kun ne tilaa on jo hyvin selvillä mitä haluaa! (tai ehtii vaihtaan mielipidettään tarpeeksi monta kertaa :D)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä en onneksi ole tuuliviirien sukua :D Pistetään varmaankin kutsut tilaukseen heti kun saadaan kellonaika vahvistettua. :)

   Poista
 4. Todella teille sopivia kutsuja! Odottakaa vielä hetki tilaamisen kanssa. Aina voi tulla vastaan joku hyvä tarjous tai lahja. Mä just viime postauksessa pohdin, että teen kutsut itse. Olin jo tehnyt pohjaa photarissa, mutta ajattelin kysäistä vielä graafikkokaverilta. Hän lupasi tehdä kutsut lahjaksi! Säästyy kyllä tosi paljon aikaa ja hermojakin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No eikö? Mä olen tuolla WPD:n postituslistalla, ja sieltä tulee melkein joka viikko hyviä alekoodeja. Täytyy odottaa jotain tosi hyvää tarjousta :D
   Kiitos ihanasta postauksesta omassa blogissasi <3

   Poista
 5. Hih, ilo on kokonaan mun puolella. Haastoin sut tekemään postauksen unelmien polttareista ;) http://concreteweddingbride.blogspot.fi/2015/02/unelmien-polttarit.html

  VastaaPoista