maanantai 16. helmikuuta 2015

Hiuskoriste by Design Domi

Ennenkuin jaksan käydä läpi kaikki Love me do-messuilla ottamani kuvat, nappasin talteen sieltä seasta Domin ottamat hiuskoristekuvat.

Mun hiuskoristeeni tulee Design Domilta ja kun Domilla sattui sopivasti olemaan kaikki erimuotoiset pillerit mukana niin loogista oli että se muoto ja koko sovitettiin samalla. Vaikka muuten ei messuista ideoita hirveästi jäänyt käteen, niin ainakin yksi asia tuli hoidettua. ;)

Pillereitä oli pyöreää, munan muotoista ja pitkulaista, ja muna istui meikän päähän parhaiten. Pilleriin tulee lisäksi puvun pitsiä, krikkaita swarovskeja ja ainakin yksi ametistin värinen swarovski. Lisäksi tulee irrallinen birdcage -huntu. Mun piti muuten automatkalla Peteltä kysyä, tykkääkö niistä ylipäänsä. Kuulemma tykkää, eli voin siis hyvin ottaa sellaisen. Tämä sovittamani mallipilleri on muuten myynnissä, jos joku muu rokkihenkinen kiinnostuu!

Pilleri yhdistetään mulla 50-luvun henkiseen torttukampaukseen. Torttu tulee sijoittumaan tuohon oikean korvan päälle, muu tukka jää auki varmaan ainakin osittain tuohon sivulle, missä se on nyt. Pilleri tulee sitten vasemmalle puolelle, jotta se ja torttu pääsevät kummatkin oikeuksiinsa. Jossain vaiheessa kun koriste on valmis ja olen saanut hankittua pidennykset kampausta varten pitää varmaan vähän testailla miten homma oikein istuu parhaiten.

Pahoittelen mallin epäkuvauksellisuutta. Pitää selvästi vielä harjoitella :D

2 kommenttia: