keskiviikko 28. tammikuuta 2015

Vieraskirja check

Mä olen jo näin aikaisessa vaiheessa mietiskellyt vieraskirja-asiaa. Ihan vain siksi, että erehdyin kerran vahingossa kurkkimaan niitä Etsystä, ja löysin täydellisen. Saatoin sen ehkä jo tilata..

Mä en ole koskaan ollut perinteisen vieraskirjan fani. Se menee hyllyyn, josta sitä ei välttämättä koskaan oteta esiin. Vähän niinkuin valokuva-albumit. En myöskään välitä puulaatikoista, häkeistä tai maljoista, johon voi tiputtaa viestin. Meillä kaikki ylimääräinen "roju" on pannassa ja hyllyihin ei saa laittaa mitään ylimääräistä. Hamsteri on sen verta raivostuttava, että sen mielestä on hirveän hauskaa tiputella tavaroita hyllyiltä. Vielä meillä ei ole parkettia, mutta kun on, niin en todellakaan halua, että siihen tulee lommoja tästä syystä.

Melko selvää oli siis, että meidän vieraskirjasta tulee seinälle laitettava. Nämä seinälle laitettavat (ja edellä mainitut nou-nout) löytyy kaikki Etsystä. Arvaatko mikä meille on tulossa?

kuva
kuva
kuva
kuva
kuva
kuva
6 kommenttia:

 1. Ihana tuo "puinen" (vai ihan puinen?) taulu, jossa lukee hääpärin nimet ja vieraiden tervehdykset. Ottaisin meille, jos vielä voisin :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Noi on melkein kaikki tosi hienoja, ja just se lautajuttuhan ois helppo tehdä itse, jos ois sellainen DIY-morsian :)

   Poista
 2. Ooh upeita! Etenkin tuo puu harmaalla taustalla on aivan ihana! Voi olla, että käyn ideavarkaissa. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siitä kaupasta löytyy muitakin tosi hienoja. Ja joo meidän on tulossa juurikin siitä puodista ;)

   Poista
 3. Hyviä vaihtoehtoja! Taulut on kyllä ihania ja helppo säillyttää. Me päädytään ehkä ihan tavalliseen vieraskirjaan tai vaihtoehtoisesti useampaan vihkoon, jotka kiertää koko illan omassa pöydässään ja jotka voi lopuksi koota yhteiseen koteloon. Ainakin osa vieraista on niin innokkaita piirtäjiä, että odotan kovasti mitä sinne sivuille syntyy.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Piirustusvihko kuulostaa hienolta, ja ihan teidän näköiseltä! Me päädyttiin tauluun, kun meillä on näitä seiniä täytettäväksi valmiiksi :)

   Poista