tiistai 13. tammikuuta 2015

Teemavärit

Ennen kosintaa, kun kuvittelin omia häitäni, ajattelin aina teemavärien olevan musta-violetti-siniset. Nyt, kun suunnittelen meidän häitä, ja tiedän minkälaisia juttuja mies haluaa juhliin mukaan, olen todennut että se sininen joutuu jäämään.

Pitkällisen pähkäilyn jälkeen hääväreiksi on nyt valikoitunut seuraavat värit: musta ja violetti, tarkemmin sanottuna sävy ametisti, joka sattumoisin on lempijalokiveni ja josta löytyy ihania purppuraisia sävyjä.Näiden värien rinnalle halusin kolmanne värin, jolla ei ole niin suurta roolia esimerkiksi koristelussa, mutta joka saisi tuoda vähän raikkautta tummaan värimaailmaan. Lempikimpussani on käytetty vihreää ja siksipä päätin, että kolmas väri saa olla vaaleahko vihreä. Sitä tulee näkymään lähinnä kimpussa ja ehkä risuasetelmissa, jotka olen jo visioinut päässäni.Teemavärit on siis lopulta yllättävän luonnonläheiset, mutta se on ihan ok. Haluan kuitenkin, että tuleva aviomieheni saa itselleen miellyttäviä juttuja mukaan juhliin, ja viikingit ja kirkkaan sininen nyt vaan ei sovi yhteen.

Ja siis kyllä, meidän häiden yksi teemoista on viikingit. Sika, juomasarvet ja kaverit. Mutta ei mennä sen kanssa kuitenkaan liiallisuuksiin :D

4 kommenttia:

 1. Hyvältä näyttää ja ihana miten selkeä kuva sulla on jo kaikesta <3

  VastaaPoista
 2. Kiitos, se on myös toisaalta vähän pelottavaa :D nimim. laskurissa aikaa vielä vuosi ja vajaa 8 kuukautta :D

  VastaaPoista
 3. Oi, onpas ihanan vahvat sävyt! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä oon tämmöinen vahvojen värien ystävä :)

   Poista