perjantai 16. tammikuuta 2015

Nyt on katto pään päällä ja massut täydet

Otsikko viittaa nyt siihen, että meillä on alustava varaus juhlapaikasta tehty ja pitopalvelun kanssa juteltu.

Meidän juhlapaikka on nyt todennäköisesti siis se, jota kävin torstaina katsomassa. Siinä on pari kohtaa, jotka pitää vielä Petellä hyväksyttää, sillä ne vaikuttaa olennaisesti juhliin. Jos Pete hyväksyy ko asiat, niin ilmoitetaan vahvistus varaukselle.

Juhlapaikka on vähän sellainen salainen kellaritila Helsingin keskustassa. Sinne on käynti taloyhtiön sisäpihalta, eli varsinaista ulkoaluetta ei ole. Kyseinen tila ei ole mitenkään erityisen aktiivisessa käytössä ulkopuolisille vaan siellä järjestetään lähinnä omistajien omia viininmaisteluiltoja. Itse olen päättänyt että juhlapaikan nimen kerron vain yksityisesti jos joku on siitä kiinnostunut, ihan siitä syystä, että on olemassa ihmisiä joita en halua sattuvan paikalle. Samasta syystä jätän mainitsematta myös tarkan hääpäivän, toivon että kaikki ymmärtävät asian :) Tokihan kuvan perusteella joku saattaa tunnistaa, mutta se on sitten niin. Jotenkin juhlapaikan ulkonäkö kuitenkin määrää ja selittää niin olennaisesti kaikkea muuta, että haluan sen nyt tänne näytille kuitenkin laittaa.

Eli punatiilistä seinää, valurautaisia kattokynttelikköjä ja puiset pöydät. Puiset pöydät on pinnaltaan kyllä hienot, mutta luulen että silti laitamme jotkut pöytäliinat niihin. Katsotaan nyt, se riippuu varmasti siitä, kuinka paljon mies saa omaa teemaansa julki.Juhlapaikan lisäksi meillä on tänään hoidettu ruokapuolta. Juttelin pitopalvelun kanssa siitä, että miehellä on joku ihmeellinen fiksaatio saada paikalle kokonainen sika. Ja siis muuten olen ihan sinut asian kanssa, mutta sen kanssa en ole sinut, että maksaisimme useamman satasen kokonaisesta siasta, josta meidän porukka ei pysty syömään kuin ehkä yhden viidesosan jos sitäkään...
Omaan korvaan järkevämmältä kuulostaisi esimerkiksi hyvin laitettu villisika tai hirvi tms. Tiedän nimittäin kokemuksesta, että pitopalvelumme 24h kypsytetty villisika on taivaallisen hyvää. Maistelin sitä ihanan  kaaso-Emman häissä, ja nyt pohdin että onko ihan ok tarjota meidän häissä samaa ruokaa. Sehän voisi olla myös kiva hääpäivämuisto kaasolle ja miehelle, syödä hääpäiväviikonloppuna omista häistä tuttua ruokaa :) Mitäs sanot Emmaseni?

Katto ja ruoka on siis ainakin näillä näkymin kunnossa :)

4 kommenttia:

 1. Tosi kivan näköinen tila! Teillä on hyvä vauhti suunnittelussa. Meillä ei oo vielä catering edes selvillä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä yritn saada nää isot linjat hoidettua ennenkuin mulla alkaa kunnolla pyörimään tää kesäsesonki. Sitten kun ei enää ehdi omia häitään hetkeen miettimään :)

   Poista
 2. Kuulostaa oikein hyvältä! <3

  VastaaPoista