maanantai 5. tammikuuta 2015

Joululoma ja loppiainen

Toivottavasti kaikilla muilla alkoi työt lomien jälkeen mukavasti, sillä itsellä näin ei todellakaan ollut.   Hommat etenivät tänään erittäin tahmeasti, ja halusin vain koko ajan kotiin. Meillä oli nimittäin niin tajuttoman ihana ja onnistunut loma, etten millään haluaisi palata arkeen. Hetken jo suunnittelin laittavani lapun luukulle ja pysyväni Pornaisissa loppuelämäni. Onneksi tulin nopeasti järkiini ;)

Huomenna on loppiainen, ja saadaan hengailla vielä yksi päivä kotosalla. Loppiaisen kunniaksi ajattelin kaivaa kameran kätköistä ne joulukuusestani ottamat kuvat. Koska kuusi on kuvattu pimeään aikaan todella huonoilla valoilla (meillä on olohuoneen ja ruokailuhuoneen sulakkeet irti), on kuvat tietenkin tosi keltaisia eikä mitään kovin hyviä, mutta sellasta se on. Kuuseen löysin pitkän metsästämisen jälkeen mustia ja purppuran värisiä palloja. Jes!

Kaikki loman aikana ottamani remppaedistyskuvat oli muuten myös niin kamalia, että pistin ne suoraan roskakoriin. Kuvailen vaikka huomenna valoisaan aikaan.

Marraskuussa tein meillä tällaisen to-do -listan. Ylivedetty homma on kokonaan valmis, ja boldatut tehtävät niitä, jotka on tällä hetkellä työn alla ja valmistunee ihan lähiaikoina. Tuntuu että ollaan vaan rempattu ja rempattu, ja mitä on saatu aikaan? Yksi vaivainen viiva...

-sähköjen veto uusiksi olohuone/ruokailutila - osittain tehty
-lattian laitto olohuone/ruokailutila 
-kattopaneelit olohuone/ruokailutila - osittain tehty
-kattopaneelit työhuone
-lattian laitto eteinen ja tuulikaappi
-katon laitto eteinen ja tuulikaappi - osittain tehty
-takkaseinän rappaus 
-olohuoneen seinien tasoitus ja maalaus - melkein valmiit
-olohuoneen ikkunan kehyksien maalaus - huomenna
-olohuoneen ikkunalistojen maalaus -huomenna?

-kattolistojen laitto olohuone/ruokailutila ja työhuone
-eteisen kaapin vaihto

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti