torstai 15. tammikuuta 2015

Golden Globes 2015

Josko poistuisimme hetkeksi aikaa häähumusta, vaikka kerrottavaa toki taas on. Mutta, on Golden Globe postauksen aika! 

Tämä Amanda Peetin päällä oleva J. Mendelin asu on erittäin mielenkiintoinen. En osaa päättää, onko se todella hieno vai todella outo. Siinä on joitain turhia ja vähän sotkevia leikkauksia, mutta se on kauniisti pliseerattu ja aivan ihanan rento. 

Söpö Anna Faris juhli upeassa paljetein kirjaillussa Reem Acran puvussa. Kainalona toimii aviomies Chris Pratt.

Twilight -tähti Anna Kendrick saapui ihanassa (ja liian pitkässä) Monique Lhuillierin tylliunelmassa. Kuvittelenko vain, vai onko Anna jotenkin eri näköinen kuin aiemmin?

Olin jotenkin positiivisen yllättynyt siitä, että yksinkertaisuus on selvästi tulossa takaisin muotiin. Tässä Catherine Zeta-Jonesin päällä Angel Sanchezin luomus. 

Fifty shades of Grey -elokuvan tähti Dakota Johnson kimalteli varmaan avaruuteen asti olkaimettomassa ja laahuksellisesa Chanelin puvussaan. Tästä lookista on kirjan ekan osan Anastasia kaukana. :D

Pacey Joshua Jackson saapui juhliin tyttöystävänsä Diane Krugerin kanssa. Dianella oli päällään erittäin yksinkertainen Emily Wicksteadin puku. 

Näyttelijä Emily Blunt oli pukeutunut Michael Korsin valkoiseen iltapukuun, jossa todella hauskat ristiin menevät leikkaukset. Kolmion mallinen pala vatsaa ei ole vielä liikaa. 

Helen Mirren näyttää loistavasti mallia, ettei vanhemman ihmisen tarvitse pukeutua säkkiin. Kyllä on kurvit kohdillaan tällä rouvalla, ja puvun hihatkin istuvat kauniisti. Puku on Dolce & Gabbanan. 

Jenna Dewan-Tatum oli pukeutunut aivan ihanaan vaaleankeltaiseen Dolce&Gabbanan iltapukuun. Ihan jokainen ei kyllä tätä väriä ja mallia pystyisi kantamaan, mutta tämä tyttö kyllä pystyy. 

Jessica Chastain oli pukeutunut Atelier Versacen pronssin hohtoiseen pukuun. Puku on upea ja pääntie erittäi rohkea. Huomion saattaa viedä erittäin painovoimaa uhmaavat, hyvin teipatut rinnat. 

Joanne Froggat saapui juhliin James Cannonin käsipuolessa. Vanhahtavan romanttinen asu on Marchesan tuotos. 

Kate Beckinsale on tyrmävään kaunis nainen, ja ansaitsee päälleen tyrmäävän kauniin puvun. Kimmeltävä, kauniisti leikattu yläosa ja upeasti laskeutuva helma on Elie Saabin mallistosta. Tämä on ehkä mielestäni illan paras puku. 

Katherine Heigl:n Zac Posen iltapuvussa on todella mielenkiintoiset leikkaukset, ja se istuu kuin naisten nahkahansikas. Tumman sininen väri on todella kaunis ja sopii Katherinelle erittäin hyvin. 

Mun oli pakko ottaa mukaan useaan kertaan hehkuttamani Vera Wang, joka ei kyllä nyt vakuuta. Ainakaan tämän kantajan päällä puku ei ola parhaimmillaan. Puuttuvat kyljet saavat Rosamun Piken näyttämään tasapaksulta, ja puku istuu muutenkin todella huonosti. Lisäksi tuolle ryhdille voisi tehdä jotain. 

Ihana Salma Hayek oli pukeuunut hienon struktuuriseen Alexander McQueenin pukuun. Kaunis haavistuksen helmenhohtoinen kerman vörinen puku voisi olla morsiuspukumainen, mutta jostain syystä se ei sitä ole. 
Mitäs mieltä te muut olette? Mikä asu oli eniten teidän mieleen.

Mites sitten WTF-asut, haluatteko niitä?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti