torstai 11. joulukuuta 2014

Siniveriset Nobel-Gaalassa

Linnan juhlien hengessä mennään edelleen. Sattui tuolla iltapäivälehden sivuilla tulemaan vastaan kuvia Ruotsin kuninkaallisten Nobel-gaalassa pidetyistä asuista. Prinssi Carl Philipin morsian Sofia esiintyi juhlissa ensimmäistä kertaa virallisesti, ja ainakin äkksieltään katsottuna veti asunsa kanssa pidemmän korren kuin muut leidit.

Prinsessa Madeleine on yleensä aina tyylikkäämpi siskoksista, mutta nyt päällä oli mielestäni vähän omituinen vaate. Puvun roosa värimaailma on hyvä ruskeatukkaiselle Madeleinelle, mutta tuo käärmekuosi vaan ei mielestäni toimi juhlapukeutumisessa. Ei toimi ei.


Kuningatar Silvian asu taas näyttää muuten hyvltä, mutta pakko on kyllä vähän moittia tuota kaula-aukkoa. Se olisi avoin kenellä hyvänsä, mutta mielestäni Silvialla se ei ole kovin imarteleva. Mulle on henkilökohtaisesti ihan sama kuinka paljon rintaa minkäkin ikäiset näyttää noin yleensä, mutta liiallinen rintavako minkä ikäisellä tahansa on silti mautonta tämän tason juhlissa. Voihan tämä johtua toki vaan kuvakulmastakin..


Prinsessa Victorialla oli jättikokoinen punainen ball gown olkaimettomalla yläosalla. Jännittävää jotenkin ajatella, että jossain vaiheessa elämää olkapäiden näyttäminen oli asiatonta, mutta rinta sai puvussa olla silti avonainen. Nyt kun vertaa Victoriaa äitiinsä, niin Victoriahan on huomattavasti säädyllisempi. Muhkeat helmat näyttää muuten ihan hulluilta istualleen :D


Sofian asu oli tumman fuchsian/viininpunaisen sävyinen ja erittäin trendikäs. Ehkä vähän vanhojentanssimainen, mutta hyvällä tavalla kuitenkin. Kirjailut on kauniit ja väri pukee Sofiaa loistavasti. Tässäkin puvussa näkyy muuten nyt loistavasti se kiiltävä kangas, matta kangas yhdistelmä, josta Linnanjuhlapostauksessa puhuin. Joskin jostain syystä tässä se ei näytä niin pahalta kuin yleensä. Varmaan siksi, että tuo yläosa on niin selkeästi pelkkää kiiltävää. 
Joka tapauksessa parhaimman puvun palkinnon minun kilpailussani voitti Sofia, onnea Sofia!


kuvat: iltalehti.fi

2 kommenttia:

 1. Taisi Silvian mielestä tuo rintavakoon asti ulottuva bling bling vaatia sitten reilusti enemmän kaula-aukkoa ;D Ihana tuo Victorian puku...syytän joulua - kaikki punainen on musta nyt ihanaa ;D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi olla, mutta se kaulakoru on kyllä hieno :D
   Mulle tulee itellekin joku pieni hinku käyttää punaista. Mutta pitää hilitä itseni, se ei sovi mulle edes jouluna :D

   Poista