perjantai 26. joulukuuta 2014

Sekaisin häistä

Olen ollut nyt kihloissa muutaman hassun päivän, ja olen jo ihan hukassa tämän kaiken kanssa. Mitä pitää tehdä ensin, milloin mitäkin pitää tehdä, olenko liian aikaisin, mikä on liian myöhään. Isosta osasta asioista tiedän mikä on sopiva aikataulu, mutta on niin paljon asioita, mitkä eivät ole itselle tuttua ja turvallista.

Olen googlaillut erilaisia listoja ja ottanut käyttööni juhlat.fi:n hääsuunnittelun. Pete oli aluksi hiukan nihkeänä, että katsellaan keväällä vasta, mutta kun saatiin sovittua että pidetään häät vasta 2016, niin onpas tuo mies itsekin jo googlaillut mm. hääautoja, titaanisormuksia ja säken se löysi meille yhden potentiaalisen juhlapaikankin. On siinä mulla jössikkä :D

Itse olen jo päättänyt kaasoni (ainoastaan 1) ja Petelläkin on bestmanehdokas, jota ajatteli pyytää. Olemme puhuneet että häistä tulisi suhteellisen pienet, n 30-40 henkeä. Maksamme juhlat itse, ellei joku ehdottomasti halua kustannuksiin osallistua, ja olemme puhuneet maksimibudjetista. Ajankohta on päätetty syyskuulle 2016, joskin päivä on vielä vähän auki. Todennäköisesti saamme valita minkä haluamme, jos olemme ajoissa liikenteessä. Puku on olemassa, vihkisormus suunnitteilla, hääasusteet löytyy omasta takaa ja kampaus/meikki hoituu kaasoni käsissä. Valokuvaajankin kanssa on puhuttu alustavasti.

Seuraava vaihe hääsuunnitteluissa taitaa olla se paikan valitseminen. Itsellä on ollut aina himo Agroksenmäen holvikellariin, mutta nyt kun häistä tulee pienet, niin kyseinen paikka on meidän tarpeisiin liian iso. Se saa siis jäädä. Olen ihastunut yhteen toiseenkin paikkaan Helsingissä, mutta oleme myös heitelleet ilmaan ajatuksia siitä, että tarvitseeko sen (juhlapaikan) olla helsingissä? Porvoossa olisi ainakin yksi mielenkiintoinen paikka, ja mies löysi äsken yhden juhlapaikan Pukkilasta. Päätimme kuitenkin yhdessä, että varsinaisia varauksia ruvetaan tekemään vasta keväällä. Ajattelin itse laitella tässä alkuvuoden aikana tarjouspyyntöjä menemään, jotta sitten, kun asia tulee ajankohtaiseksi, on kaikki speksit jo selvillä ja varailut hoituu helposti.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti