keskiviikko 17. joulukuuta 2014

Joulumaa

Vaikka meillä täällä on kämppä ihan hyrskyn myrskyn, olen yrittänyt saada hiukan joulufiilistä tuotua ympärillemme.

Ulko-ovesta löytyi sopivasti nasta, johon sain ovikoristeen roikkumaan. Tämä sydänkoriste on ollut meidän ovessa jokaisena yhteisenä jouluna vuodesta 2011 asti. Joka vuosi eri ovessa muuten. Nyt tässä ovessa toivottavasti loppuelämä :)


Kuistille laitoin ajastimella toimivat valot, jotta näen tulla pilkkopimeän pihan läpi kotiovelle. Yllättävän paljon valaisee ihan vaan pieni valosarja.


Keittiön ikkunassa on joulupalloja, köynnöstä ja tähtiä. Nämäkin valot toimii ajastimella, ja niiden tarkoitus on tuoda hyvää mieltä työpäivän jälkeen kotiin ajelleelle Heidille. :)


Viikonloppuna satoi meille ihan kunnolla lunta, ja sillä välin kun Pete kolasi pois lumia pihatieltä, minä pyörittelin kasaan lumikuutin. Ajattelin tehdä ensi ihan perinteisen lumiukon, mutta sitten muutinkin mieleni. Onhan se nyt kivempi, että lumiukolla on viikset.


Käytiin ennen pimeän tuloa, jolloin nämä kuvatkin on otettu, meidän metsässä pyörimässä, josko sieltä olisi sopiva joulukuusi löytynyt. Yksi oli ihan kelvollinen, mutta jätimme sen kasvamaan vielä vuodeksi. Muut kuuset on kasvaneet vähän turhan tiheästi, pitänee vähän harventaa ensi kesänä.Tässä kuvassa vilahtaa meidän kuisti alapihalta päin kuvattuna. Saatte nähdä vähän enemmän taloa kuin viimeksi.


Meidän terassille laitoin oikein kunnon valo-oksennukset. Kirkkaat valot on jees, mutta olisitte nähneet kuinka Pete pyöritteli silmiään noille värikkäille. Onhan ne nyt vähän... mutta silti aikas kivat :D Melkoinen idylli tuo meidän yläpiha huvimajoineen. Rakennettiin illalla vielä lumilyhdyt tuohon ylämäkeen.


Meidän jouluidylli ei tosin näytä enää ihan tältä, sillä puiden oksat ei enää notku lumesta, ja lunta on sulanut aika paljon. Maa on edelleen valkoinen, muttei yhtä kaunis. Lumikuuttikin on romahtanut, eikä nuo lyhdytkään ole enää elämänsä kunnossa. Kun nyt vähän sataisi lisää jouluksi. Girl can only dream!

PS. 2 työpäivää lomaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti