keskiviikko 17. joulukuuta 2014

Joulukalenteri: Luukku 17

Kun halkio nousee melkein vyötärölle asti, on siihen syynä Dimitrius Dalia. Dimitrius on monen muun tässä kalenterissa esitellyn suunnittelijan tapaan Israelista. Israelilaiseen tyyliin puku on kaunis ja rohkea, eikä ihan joka suunnittelijalle tulisi mieleen yhdistää napaan asti ulottuvaa kaula-aukkoa ja yhtä korkealle yltävää halkiota. Mielestäni tämä ei kuitenkaan ole vielä mauton tai varsinaisesti paljastavakaan. Halkiota saa varmasti hiukan suljettua ja pääntiekin pysyy kasassa iholycralla.

Tässä puvussa on helmassa vähän samaa, kuin viime kesänä tekemässäni puvussa.

Dimitrius Dalian pukuja voi ostaa Dimitrin omassa salongissa Israelissa, tai Dublinissa ja Kreikassa sijaitsevista liikkeistä.


2 kommenttia:

  1. Osaisitkohan sanoa uskaltaako Cymbelinen Fado -hääpukua värjätä tummansiniseksi? Puku on roikkunut häiden jälkeen kaapissa mutta haluaisin niin kovin käyttää sitä vielä jatkossakin. Pitsin värjäys vaan askarruttaa :/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nyt en osaa täysin varmaksi sanoa, mutta epäilen. Ainakaan sitä pohjapukua ei pysty värjäämään, sillä se oli 100% polyesteriä. Jos pitsissä on mukana yhtään luonnonkuitua, voi se värjäytyä jollain lailla. Melkein kannattaisi napata pieni pala kangasta laahuksesta ja testata. Laahusta kun ei varmaan tulisi säilytettyä puvussa kuitenkaan.

      Poista