sunnuntai 30. marraskuuta 2014

Ihana viikonloppu

Voi että, miten ihana viikonloppu takana! Pete oli parin viikon keikalla Karibialla, ja alunperin oli tarkoitus, että palaa sieltä vasta lauantaina. Pojat oli olleet tehokkaita, ja saaneet hommat etukäteen valmiiksi ja pääsivätkin palaamaan jo torstaina. Suuntasin siis pikavauhtia töistä torstaina kotiin ja loppuilta meni aika tiiviisti sohvalla halien.

Perjantaina Petellä oli työpäivä, ja itse kävin pitämässä budjettipalaveria äidin kanssa ja sen jälkeen suuntasin auton nokan kohti Töölöä ja Stilissimaa, jossa kävin värjäämässä kengät yhdelle asiakkaistani. Neljän maissa kävin hakemassa Peten, käytiin syömässä China manissa ja vietimme illan tämän hetken lempisarjan, Hell on Wheelsin ja saunan parissa.


Eiliseksi olin varannut leffan keskustasta. Me käydään yleensä leffassa Flamingossa, koska sinne saa auton ilmaiseksi, mutta eilen päätettiin ajaa kaupungille. Auto jäi Vallillaan ja me lähdettiin käymään Widemarkilla hakemassa yksi mun kaulakoru korjauksesta, ja vietiin samalla Peten kello rannekkeen vaihtoon. Kävimme ostamassa vähän täydennystä Peten vaatekaappiin ja syömässä Dennisissä. Leffa oli draama The Judge. Eteni mukavaa tahtia, juoni piti hyvin mukanaan, ja itse ainakin pidin kokonaisuudesta, vaikkei kyseinen leffa ollutkaan mikään tajunnan räjäyttäjä. Illaksi tulimme kotiin ja pelasimme Monopolyä pitkälle yöhön.

Tänään taas kävimme hakemassa vikat juolulahjat ja moikkaamassa 13 viikkoista sakemannipentua. Nyt Pete pakkaa taas laukkuansa ja sen jälkeen luvassa on Hell on Wheelsiä jälleen.


Huomenna alkaa joulukuu, ja sainkin tänään jo vähän jouluilmettä, kun laitoin keittiöön koristeita. Huomisesta alkaen blogissa alkaa joulukalenteri. Se tuo ihailtavaksenne joka päivä yhden uuden suunnittelijan ja hääpuvun.

Toivottavati teidän viikonloput on menneet mukavasti, ja toivottavasti se vähän mitä sitä on jäljellä sujuu vielä mukavammin!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti