maanantai 17. marraskuuta 2014

Hääinspistä Instagramista

Mä olen jäänyt ihan koukkuun Instagramiin. Mulla on itsellä siellä kaksi profiilia, oma (@heidituisku) ja työ (@atelje_tuhkimotarina). Omaani päivittelen sneak peek kuvia, kuvia valmiista puvuista ja mitä nyt omassa elämässä sattuu tapahtumaankaan. Työprofiili ei ole ihan niin aktiivinen, sillä postaan sinne vain valmiita pukua. Instagrammaaminen on hurjan hauskaa, mutta vielä hauskempaa on muiden inspiroivien tahojen seuraaminen.

Ajattelin jakaa teille tämän hetken suosikkini, jotka ylläripylläri liittyvät hääjuttuihin :)

Bridesjournal

Paljon sormusinspiraatioita (etenkin jos tykkäät ison maailman tyylistä), upeita pukuja ja ihania fiiliskuvia more is more -tyyliin. Itse vakoilen erityisesti pukuja ;)


Weddingblogger

Australialainen hääbloggaaja joka päivittää monipuolisemmin inspiraatiokuvia eri osa-alueista, paljon kukkia, pukuja, kakkuja ja sormuksia. Olen erityisen ihastunut tuohon oikean alakulman kullan sävyiseen pukuun.


J'Aton Couture 

Austaralialainen couture-pukumerkki, joka on erikoistunut erittäin pikkutarkkoihin pitsiapplikaatio/brodeerauspukuihin, jotka näyttävät vähän ihoa ja ovat osa hyvinkin rohkeita. Olisi ihan mieltöntä päästä kokeilemaan jotain vastaavaa, mutta homma taitaa olla sen verran hidasta, että harva haluaa suomessa samalla lailla rahallisesti panostaa. Ei varmaan tarvitsisi kuukaudessa muuta tehdä!


Miss Hayley Page

Jim Hjelm Groupin ehkä nuorekkain ja leikkisin merkki. Sopivassa suhteessa kaupallista pukua ja yksinkertaista suunnittelua vaikka puvut on toinen toistaan upeampia. Erityisesti pidän tuosta vasemman yläkulman laserleikatusta nahkayläosasta!


Galia Lahav

Israelilainen huippusuunnittelija, jonka puvut on rohkeita, seksikkäitä ja upeita. Paljon läpinäkyvyyttä, pitsiä ja vartaloa nuolevia leikkauksia. Etenkin tuo musta on superkaunis, vaikka sen alaosa ei tässä nyt näykään :)


Onkos sinulla suosikkeja Instagramissa, vinkkaa ihmeessä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti