torstai 16. lokakuuta 2014

Uusi ulkoasu ja 9 kuvaa kesään

Askartelin eilen illalla yöllä blogille uuden ulkoasun. Halusin otsikosta hiukan pienemmän, ja ulkoasusta vielä vähän yksinkertaisemman, mitä se oli ollut. Käytin otsikon kuvassa vanhaa Anna Jarskeen ottamaa kuvaa. Siinä on mielestäni niin mahtavat värit! Kuva on otettu muistaakseni 2007-2009, en enää edes muista. Näyttää kuitenkin, ettei tämä tyttö ole muuttunut muuten kuin tuon tatioidun käsivarren myötä :) Sama tyyli edelleen, joskin vaatekaapin väritys on harmaantunut vuosien varrella. Tuon sinisen tunikan taisin käyttää loppuun, koska se oli lempivaatteitani.

Päätin tänä vuonna osallistua myös Elisan tapaan 10 kuvaa kesään haasteeseen. Hyppäsin mukaan vähän myöhässä, ja otin ensimmäisen kuvan lokakuun alussa, kun syyskuusta piti aloittaa. Lisäksi taisin unohtaa postata sen lokakuun kuvankin.. Ajatuksena on yksinkertaisesti ottaa jokaisen kuukauden alussa samasta kohtaa kuva. Kesän odottaminen tuntuu mukavalta, kun sen tekee hauskasti. 10 kuvaa kesään on lähtöisin Little big things -blogista.

Oma otsikkoni on tästä myöhäisestä ajankohdasta johtuen 9 kuvaa kesään, myöskin siksi, että miellän syyskuun vielä osittain kesäkuukaudeksi. Oma kuvani on otettu meidän kuistilta alapihalle päin. Kuvaan hyppäsi tietysti ulkoileva Justiina. Meillä on pihalla muuttolaatikoita jotka olen vain heittänyt ulos. Joku mies korjasi ne pois viime viikolla :)

9 kuvaa kesään, lokakuu (4.10.2014)
Mitä tykkäätte uudesta ulkoasusta, ja lähteekö joku muu mukaan kuvahaasteeseen?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti